5 snabba med Penny Parnevik

Välkommen Penny Parnevik! Penny är uppväxt i Florida men numera bosatt i Stockholm, både i stan och ute i skärgården. Hon driver sin Instagram där hon inspirerar med fina och upp-piggande bilder från hennes liv, samt mycket tips och reflektioner kring mammarollen. Dessutom har hon den stora podcasten Pillowtalk tillsammans med sin syster och artisten Peg Parnevik. Här är fem snabba med Penny Parnevik:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Just nu på sommaren vaknar vi på vårt landställe kl 06.00 av att Atticus lägger sig på mig eller Douglas och säger “Milk Please”… haha, sen oftast går Douglas upp med båda barnen så jag får sova ut lite! Vid 08.00 sprayar jag lite face mist, sätter på en sommarklänning, och går ner, då dricker jag och Douglas kaffe utomhus medans Atticus leker och letar insekter haha, och Pebble myser i vagnen. Det låter idylliskt och på många sätt är det en dröm, MEN tro mig det är mycket barnskrik och väldigt trötta föräldrar.

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Det finns en restaurang i Florida där jag växte upp som har en rätt som heter Smokey Pasta. Jag skulle kunna äta den varje dag, tre gånger om dagen, resten av livet. Den är 10000% barndom för mig.

Vad var det senaste du shoppade? 

Tro det eller ej så shoppar jag typ aldrig! Kanske har fel yrke haha, men det senaste jag köpte var faktist ett par sandaler som var ganska dyra, men grym kvalitet. Bruna sandaler och en klänning är min FAVVO-stil.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Jag är oxe! Jag följer inte mitt horoskop men älskar att tro på allt sånt där! Varför inte!

Vilken är din go-to outfit?

Kort vit sommarklänning med bruna sandaler! Min stil-inspo är typ alla outfits i Mamma Mia-filmen.

Följ Penny på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.