Ska du på bröllop i år? Här är 10 klänningar du kan bära som bröllopsgäst

Vår, sommar och tidig höst brukar alltid kantras av bröllopsfirande. Det är verkligen inte mig emot, då jag tycker att bröllop är väldigt trevligt. Alla klär upp sig, anstränger sig lite extra och har något exalterat i blicken. Inte nog med det, utan man firar ju faktiskt också kärleken mellan två personer vilket ju alltid är en bra idé. Något som dock kan vara klurig är vad man ska ha på sig som bröllopsgäst. Det finns ju en del regler att förhålla sig till och givetvis vill man även känna sig som sitt snyggaste jag. Jag har gjort jobbet åt er och listat 10 härliga klänningar att bära som bröllopsgäst.

 

bröllopsgäst

Raden högst upp från vänster:
Rosa klänning / Rosa klänning med ärmar / Ljus-rosa klänning / Grön blommig klänning / Grön klänning / Gul blommig klänning
Raden längst ned från vänster:
Rosa klänning / Lila klänning / Blå klänning / Blå blommig klänning

Om du vill lägga en slant på en klänning som du kan bära om och om igen så vill jag varmt rekommendera varumärket self-portrait. Här köpte jag klänningen som jag bar sist jag gick på bröllop och som kommer att få hänga med på mina bröllopsplaner även i sommar. Finns nog inte heller något plagg som jag burit och fått så mycket komplimanger för. Detaljerna är otroliga! Är du sugen på att spendera lite mer pengar på din klänning så tycker jag helt klart att du ska spana in deras avdelning som dom kallar för bröllopsgäst. Där finns en uppsjö av fina alternativ. Du hittar den här!

*
Vill du läsa mer om mode? Tryck här