Giftguide: Vi listar julklappstips till alla kvinnor i ditt liv

Bild: Unsplash
Denna artikel innehåller annonslänkar

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli god tid att införskaffa alla julklappar. Att få skämma bort nära och kära med julklappar är varje år en skräckblandad förtjusning. Det är såklart roligt att hitta rätt, men det kommer också med inslag av stress, prestationsångest och med en budget att förhålla sig till. För att underlätta julhandeln har vi gjort den ultimata guiden, full med julklappstips! Här hittar du något till alla kvinnor i ditt liv, oavsett om det är en person som gillar mode, skönhet, hemmamys eller sport. Eller till den som har allt. Helt klart en räddning för dig som är ute i sista sekunden! Enyoy!

Till den fashionabla

julklappstips

Topp  / Stickad tröja /  Turtleneck  / Boots / Läppstift / Stövlar / Scarf / Klänning / Blazer

Till den fashionabla kommer här en drös med tips på mjuka paket som kommer att uppskattas och bli bra komplement i garderoben. En snygg topp som tar plats, olika former av stickat och en blazer är alla plagg som ständigt är aktuellt. Det får gärna matchas med ett par höga stövlar, en scarf från Toteme eller ett rött läppstift. Dessa safe cards kan sällan gå fel!

Till beautyjunkien

Beauty

Neostrata Cleanser / Peter Thomas Roth 24K / Hudbibeln / Babor Cream / FOREO Luna / Urban Decey Setting Spray / Lumene Glow Blush / Idun Mascara / Milk Primer / Milk Eye Primer / Milk Bronzer / Milk Rouge / Maria Nila Gift Set 

Om jag fick välja, som den beautyjunkien jag är, vill jag ha exakt alla dessa produkter under granen i jul. Jag har använt mig av Milk Makeup ett tag och jag älskar det! Milk’s primer är en favorit i beautyskåpet som ingen beuatyjunkie bör gå miste om. Urban Decay Setting Spray är också en produkt som är värd att lägga på minnet och ett bra julklappstips! Eller varför inte FOREOs populära Luna?

Till den sportiga

Sport

Skidkläder / Padelrack / Padelbag / Hopprep / Löparskor / Yogamatta / Sport BH / Vattenflaska / Tights / Tröja 

Om du ska köpa en julklapp till den sportiga kommer dessa produkter gå hem! Skidsetet från Soft Goat får mig verkligen att längta efter en skidsemester. Eller varför inte skämma bort personen med en yogamatta, ett padelrack eller en padelbag? En rolig grej med träningskläder är att det också är trendigt att använda till vardags. Sedan måste jag bara slå ett slag för Hoka löparskor – det ÄR den bästa skon när det kommer till löpning och det känns som att man springer på moln.

Till den som gillar hemmamys

julklappstips

Byxor / Cardigan / Ljus / Ansiktsmask / Pyjamas / Tofflor / Mössa 

Jag blir varm i själen av detta kollage. Ett par mysiga tofflor, en pyjamas, ett doftljus, en ansiktsmask och en kopp te kommer man väldigt långt på och jag skulle kunna leva på det fram till i vår. Efter coronas släpande dagar är ett snyggt hemma-set ett uppskattat komplement att ha i garderoben och ett perfekt julklappstips. Till den som gillar hemmamys är det lätt att hitta både stora, små, billiga och dyra klappar. Här är det bara fantasin som sätter gränserna!

Till den som har allt

den som har allt

Poster / Halsduk / Vantar / Necessär / Ljusstake / Karriärguiden / Morgonrock / Ring / Lace Laboratory trosor / Olaplex / Rädda barnen 

Vad köper man egentligen till den som har allt? Ja, en minst sagt svår person att köpa julklappar till.  Ett tips är köpa sånt som alltid går åt – shampoo och balsam, en necessär eller trosor från Lace Laboratory (aka de skönaste trosorna som finns). En halsduk och vantar är också något som aldrig kan gå fel. Ytterligare ett julklappstips till denna svåra person är att köra på inredningskortet, vi vet väl alla att man alltid behöver något till hemmet. Eller varför inte ge bort karriärguiden – Michaela Fornis Karriärkurs? En perfekt julklapp för den som vill ta nästa steg i karriären. Just nu får ni dessutom 15 procent med koden FORNI15. 

Jag vill även slå ett slag för att välgörenhet är världens bästa julkapp. Det fungerar till alla typer utav människor och du kan välja fritt bland organisationer som står dig eller personen du ska ge bort till varmt om hjärtat. God jul!

*

Vill du läsa fler jultips på FORNI? Klicka här!