Sista minuten? Här är 8 snabba Halloween-outfits

Hur många gånger har man inte stått där, i panik och sista minuten, och försökt hitta den perfekta Halloween-outfiten? Det är för sent att klicka hem något och allt man trodde skulle rädda en är slutsålt i butikerna.

Det händer i alla fall mig varje år, kanske för att jag till en början inte är superexalterad över Halloween men blir ändå sugen på att klä ut mig i sista stund. Då finns det väl inget som passar bättre än att skapa en Halloween-outfit med det som redan hänger i garderoben? (Och möjligtvis köpa några extra detaljer för en komplett look!) Här kommer åtta enkla och härliga Halloween-outfits för dig som också är ute i sista stund!

Läkare och/eller sjuksköterska

Oavsett om du går ensam eller ihop med en vän, så gillar vi idén av läkare och sjuksköterska! För läkar-looken inspireras vi av Grey’s Anatomy — men den kräver lite mer än looken som sjuksköterska. För det sistnämnda behöver du: En lång, vit skjorta eller klänning som du inte är rädd om. Ett rött läppstift eller rouge att kladda med och (om du vill) en sjuksköterskehatt. Eller varför inte en klippa itu en vit keps som du ritar ett rött kors på?

halloween outfits
Bildkälla

Britney Spears

Att gå som Britney Spears är både ett roligt och enkelt! Du behöver: en vit skjorta, en mörk kort kjol, knästrumpor och två flätor – sedan är du good to go!

Britney Spears look
Bildkälla

Boxare

Vi gillar att gå utanför boxen — så varför inte äntra halloweenfesten som boxare? Det gör du enklast genom att dra på dig träningskläder och en mörk kofta/kimono. Vira sen bandage runt handlederna och sminka blåtiror med lila/röda/blå ögonskuggor i ansiktet.

halloween outfits
Bildkälla

Mr and Mrs Smith

Jag älskar filmen Mr and Mrs Smith och kan inte tänka mig något smidigare än att få klä ut (upp) mig till Mrs Smith (och övertala min kille att vara Mr, såklart). Som Mrs Smith behöver du: en svart långklänning, ett par pumps och – om du vill – en leksakspistol att vira runt benet. Som Mr Smith: en svart kostym, vit skjorta och slips.

mr and mrs smith outfit
Bildkälla

The Incredibles

Jag kommer nog aldrig växa ifrån Disneyfilmer och The Incredibles är helt klart en av mina favoriter. Som en Incredible behöver du: svarta tights, röda strumpor, röd t-shirt och en ögonmask. Känner du dig riktigt kreativ kan du måla loggan på t-shirten (eller bara skriva ut den på papper och fästa med säkerhetsnålar)!

the incredibles outfit
Bildkälla

Galen forskare

Att få klä ut sig till en galen forskare är lite som en dröm som går i uppfyllelse — tänk att vara Einstein för en kväll! Allt du behöver är en vit rock och en mörk ögonskugga som får agera sot från en explosion.

galen forskare
BIldkälla

Regina George från Mean Girls

Filmtemat fortsätter med klassikern Mean Girls — detta kan vara den enklaste Halloween-kostymen vi har! Du behöver ett vitt linne som du sen klipper två hål i vid bysten, matcha med svart kjol eller byxor. Lätt som en plätt!

regina george halloween
Bildkälla

Karaktärer i Money Heist

Serien Money Heist har blivit ordentligt hypad på Netflix den senaste tiden. För att matcha karaktärerna behöver du en knallröd outfit och en läskig mask! Är tiden knapp föreslår jag att du sminkar höga bryn och en mustasch — kanske köper till ett par läskiga linser också.

halloween outfits
Bildkälla

*

Om dessa halloween outfits inte tilltar dig så föreslår jag att du skippar kostymen och satsar på en sminklook istället!