Min graviditet: Vecka 23

Gravidvecka 22

56,8% avklarat och 121 dagar kvar av graviditeten

Min kropp:

Vikt: + 5 kilo

Jag har haft en riktigt stressig vecka som jag lägger bakom mig och det kändes i kroppen igår att jag har maxat. Man kanske inte ska ränna omkring på grejer från morgon till kväll fyra dagar i rad, rensa hela lägenheten inför bebisens ankomst och stressa i sig mat när man har en lucka. Nä, inte bästa sättet att ta hand om kroppen på. Jag har haft ont i ljumskarna och så de sura uppstötningarna som har blivit en del av min vardag (till min fasa) men thats life as a preggo :)))

Så har jag tagit hand om mig själv:

Inte jättebra men jag har starka förhoppningar att ändra det inför veckan som kommer nu! Jag ska fokusera på balans den här veckan, något jag missade förra veckan. Balans mellan jobbet, sociala aktiviteter, träning och vila. Min kära pojkvän ska ut på fredagskväll och det längtar jag efter (förlåt älskling) för gud vad skönt det ska bli med en egen hemmakväll!

Mitt mående:

Hoppfull, kan man säga så? Måndagar är lite som nystart, jag tittar på vad som gick bra respektive mindre bra under förra veckan och så försöker jag att göra det bättre den här veckan. Just balansen misslyckades jag med i förra veckan så den ska jag lägga fokus på nu!

Veckans craving:

Drömmer om Big Mac’s om kvällarna men har faktiskt inte ätit en enda, jag tror inte jag har ätit en Big Mac på fem år? Varför får jag detta orimliga sug??? Förstår ingenting. Nu är frågan: ska jag köpa mig en Big Mac någon dag eller kommer jag ångra mig efteråt? Min sista Big Mac för några år sen var ingen höjdarupplevelse haha!

Bebisen:

Nu är han 27cm lång och väger 550g! Han kan dessutom urskilja ljud just nu och den här veckan förbättras hörseln massor! Jag har inte riktigt vant mig vid att prata med honom än, jag pratar om honom hela tiden men inte med honom direkt. Gör ni det? Kanske får börja, men å andra sidan lär han väl känna igen min röst i alla fall när han kommer 🙂

 

Artiklar att lyssna på
TILLBAKA