Min graviditet: Vecka 27

Gravidvecka 27

66,8% avklarat och 93 dagar kvar av graviditeten.

Min kropp:

Vikt: + 7 kilo

I helgen var jag på Margaux och Jacobs bröllop! Jag var lite orolig på förhand för hur mycket min kropp skulle orka, men det visade sig vara mer än vad jag trodde. Däremot fick jag betala priset sen… när jag kom hem på lördagskvällen, efter tvådagars bröllop, fick jag sån kramp i mina ben att jag trodde det var en blodpropp. HerreGUD vilken smärta, önskar inte ens min värsta fiende något liknande. Jag hade dansat hela fredagen och lördagen vilket mina ben INTE tyckte om. Jag kunde knappt stödja på benen när jag skulle gå till badrummet på kvällen men lyckades till slut somna och på söndagen var det mycket bättre igen.

Måste ändå erkänna att det var värt det… inte varje dag man går på älskade vänners bröllop! Det får bli mer vila nästa vecka.

Så har jag tagit hand om mig själv:

Ja kanske inte sådär superbra då? Glömde i stort sett bort att jag var gravid på bröllopet, stackars bebis måste blivit helt yr av allt dansande haha. Dessutom har jag känt mig halvsjuk och inte haft tid/lust att lyssna på de signalerna.

Men ny vecka – nya tag!

Mitt mående:

Jag har varit proppfylld med endorfiner tack vare veckans bröllop. Annars har jag som sagt känt mig sjuk och haft lite kroppsliga besvär, men rent psykiskt har jag mått så bra! Jag går ju till psykolog varje vecka där vi fokuserar mycket på min personliga utveckling och jag känner verkligen hur den går framåt. Så glad över att jag tog tag i det innan bebisen är här, förhoppningsvis gör det mig till en lite bättre förälder.

Veckans craving:

Jag är tillbaka på ostmackorna ♥♥♥

Bebisen:

Nu är han 32 cm lång och väger ett kilo (!!!). Milstolpe! Det är ungefär en tredjedel av hans totala vikt, så han kommer lägga på sig rejält sista veckorna nu. Han rör på sig hela dagarna och jag känner honom säkert ett 15-tal gånger per dag. På eftermiddag och kvällar gillar han att träna sina armar och ben, men på morgonen och under dagen verkar han sova bekvämt där inne. Nu går det fort, bara att vara nere på under 100 dagar känns helt sjukt, nu är han snart här!

 

Artiklar att lyssna på
TILLBAKA
!!