Om att börja ett nytt kapitel + målmall

Bild: FORNI

Nyårsafton lurar runt hörnet. En kväll som för många, inklusive mig själv, innebär blandade känslor. Ett kapitel slutar, och ett nytt börjar. Ett avslut kan göra ont, det kan kännas jobbigt men det hjälper dig också att få börja om från början. Det är något magiskt i det, att få börja om på en blank och tom sida och fylla den med nya historier, känslor och mål. Det finns en viss kraft i det, känslan av att allt är möjligt.

Jag tror vi är överens om att 2021 blev ett speciellt år. Coronas släpande dagar kom äntligen till sitt slut. Sverige öppnade upp. Vi kunde kramas igen. Träffa våra äldre. Trängas på ett dansgolv. Ja, tills dess att pandemin återigen tog det ifrån oss. På ett personligt plan har det hänt mycket för mig det här året, vilket fick mig att fundera kring nystarter och att få börja på en blank sida. För under det här året har jag velat byta blad flera gånger. Livet händer och tar oss mot nya riktningar. Vissa vägar visar sig vara helt rätt, andra leder oss på villospår. Vi gör misstag. Det händer saker som är utanför vår kontroll. Kanske börjar ett nytt jobb? Flyttar till en ny stad. Hjärtekross, eller en nyfunnen kärlek?

Vad det än är som kommer att fylla dina tomma blad i år, vill jag ge dig ett råd. Det är okej att börja på en nytt kapitel flera gånger per år. Det är du som bestämmer när du vill ge livet en ny tom sida. Och med rätt inställning och drivkraft, är allt möjligt.

Men när du känner att det är dags för dig att byta blad, börja om och sätta upp nya mål – då kan du använda denna målmall! Det är en mall som ska hjälpa dig nå dina drömmar och vara en hjälpande hand för att livet ska ta den riktning som du vill. Skriv ut den och utför enligt anvisningar. Jag lovar att den tar dig ett steg närmare dina drömmar!

Ladda ner målmall här!

*

Vill du läsa fler artiklar om mål? Klicka här!