5 snabba med Henrietta Fromholtz

Vi presenterar stolt ett nytt koncept på FORNI, nämligen “5 snabba med” där vi bjuder in influencers som får svara på fem snabba, roliga frågor om sig själva. Ett sätt för er att lära känna profilerna på ett annat sätt än vad ni kanske vanligtvis brukar.

Veckans profil är Henrietta Fromholtz! Henrietta är bosatt i Stockholm och bloggar på BAAAM där hon delar med sig av det mesta utan filter. Hon har även precis påbörjat sin resa som entreprenör där hon bygger techbolag. Här är fem snabba med Henrietta Fromholtz:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Först ger jag min dotter mat i sängen medan min sambo Johan går ut i köket och fixar dagens första kaffe. En lång stund i badrummet är sedan ett måste och jag startar alltid med att lägga en ansiktsmask. Favorit just nu; Oxygen glow mask från Filorga. Jag gör en daglig skrubb på hela kroppen och efter blir det en mustig kopp framför Nyhetsmorgon och en skål med bär och grekisk yoghurt. Samtidigt matas Billie på en kudde under mina armar… Multitask! 

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Frågar du mig som gravid (vilket jag nyligen var), råbiff!! Herregud vad jag har saknat det under alla månader. Men frågar du mig som icke gravid säger jag italienska köttbullar i tomatsås. Skulle inte klaga en enda gång. 

Vad var det senaste du shoppade? 

Någonting till min dotter Billie då det är omöjligt att inte öppna plånboken för henne varje dag. Nappar på apoteket, ett par solbrillor för nyfödda från Izipizi och samma dag köpte jag sexiga underkläder från Intissimi. Det är dags att get back into the game och lära känna sitt sexiga jag igen.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Jag är så mycket lejon man kan bli! Identifierar mig med samtliga beskrivningar; dramatisk, generös, älskar extravagans, varmhjärtad och har en stark personlighet. Jag älskar att leda en grupp, har enormt självförtroende och är SJUKT svag för smicker. OCH! Jag är lite för stolt och kan bli riktigt aggressiv i onödan. Nästan otrevlig mot nära och kära. 

Vilken är din go-to outfit?

En färgglad rolig jacka, stor accessoar (gärna i håret) och lösa ljusa jeans.

Följ Henrietta på Instagram här / Läs Henriettas blogg här / Läs fler 5 snabba med här.