Jag testar SKIMS bastoppar – Här är min ärliga åsikt

Jag är ständigt på jakt efter den perfekta bastoppen. Ni vet den där man ska kunna leva resten av sitt liv i, haha. En snygg och bekväm t-shirt går ju att styla i oändlighet, oavsett om det är under en kavaj till jobbet eller till ett par slitna jeans på landet. Att hitta den är dock lättare sagt än gjort och det tog mig hela 22 jordsnurr innan jag fann den rätta. (EDIT: herregud, det låter som att jag talar om mitt livs kärlek, hahaha, och riktigt så dramatisk ska jag kanske inte vara. Faktum är dock att jag t.o.m hann hitta honom innan jag fann den perfekta bastoppen, galet!) Jag har recenserat SKIMS tidigare (läs HÄR [klick!]) men nu till sommaren ville jag även ge deras linnen och t-shirts en chans! Här kommer alltså artikeln där jag testar bastoppar från SKIMS och delar min ärliga åsikt.

OBS!

I syfte att recensera passformen på dessa plagg samt utgöra en storleks-referens för er så kommer jag dela vilka storlekar jag bär. Vill bara varna om detta på förhand då jag om någon vet att sådant kan vara jobbigt och i vissa fall triggande. Ta hand om er <3

Den klassiska vita T-shirt:en

// T-shirt – HÄR (klick!) // Jeans – HÄR (klick!) //

Låt oss börja med bastopparnas bastopp- den vita t-shirt:en. Mer klassiskt än så här blir det ju inte. Materialet är otroligt skönt mot huden och även om den sitter som ett andra lager skinn på kroppen så upplever jag inte att den sitter åt eller kväver mig på något sätt. Jag är en typisk storlek 34 i vanliga fall och valde därför att beställa denna i XS. Jag hade dock kunnat beställa en storlek större då sömmarna vittnar om att den är lite för snäv över axlarna på mig. Det förvånar mig dock inte då jag är som bredast över axelpartiet. Det svåra med tighta toppar som dessutom är ljusa brukar vara att de är för transparenta, detta problem upplevde jag inte med denna. Under bär jag en beige BH.

Modell: Soft Smoothing T-shirt

Färg: Marble

Storlek: XS

Pris: 579kr

Det svarta linnet

// Square Neck Bodysuit – HÄR (klick!) // Jeans – HÄR (klick!) //

Det här är definitionen av det perfekta linnet om ni frågar mig. Precis som allt annat från SKIMS sitter den som en smäck och t.o.m jag får en midja i denna utan att jag förstår hur. Dessutom är den förstärkt kring bysten så ingen BH behövs vilket jag älskar! Färgen onyx är matt svart vilket gör att den uppfattas som väldigt, väldigt mörkgrå och inte kolsvart. Själv gillar jag den lite nedtonade svarta nyansen då den känns mjukare. Att det är en bodysuit underlättar dessutom när man vill ha toppen innanför byxorna eller kjolen.

Modell: Fits Everybody Square Neck Bodysuit

Färg: Onyx

Storlek: S

Pris: 649kr

Den praktiska T-shirt body:n

// T-shirt Bodysuit – HÄR (klick!) // Jeans – HÄR (klick!) //

Sist och mest plågsam för plånboken har vi en kombination av de ovan- en t-shirt och bodysuit i ett. Denna är om möjligt ännu mjukare och mer elastisk än den vita t-shirten och jag älskar den! Även denna är mattsvart och således lite askigare i nyansen. Jag valde storlek S i denna också och ångrar inte mitt beslut. Den känns absolut inte för stor eller pösig utan smiter åt som den ska. Det enda negativa jag har att säga är att jag upplever att kragen veckar sig lite. Jag misstänker att det är ett resultat av knapparna i grenen som drar ner tyget och följaktligen får kragen att lägga sig lite konstigt. Bortsätt ifrån det älskar jag den!

Modell: Fits Everybody T-shirt Bodysuit

Färg: Onyx

Storlek: S

Pris: 695kr

Min ärliga åsikt

Summan av kardemumman är att det svider att klicka hem t-shirts och linnen för nästan 2000 kr och det kan tyckas helt befängt med tanke på att det säkert finns liknande alternativ som är betydligt billigare. Jag har dock ännu inte funnit några bastoppar som jag älskar och använder så mycket som de jag köpt från SKIMS. På något magiskt sätt får till och med jag lite kurvor i dessa plagg. Man får tycka vad man vill om Kim Kardashian men hon vet vad hon gör i detta avseende. Ytterligare en aspekt jag vill belysa är att inga av de plagg jag köpt på SKIMS har varken tappat färg eller form efter vanlig hederlig maskintvätt och då har jag använt och tvättat dem flitigt! Tummen upp!

Det var allt för denna gång, ha det fint!

Xx