Måndagsmotivation: Så startar du veckan på bästa sätt

1. Ställ klockan på en halvtimme innan du egentligen ska gå upp, och så tillåter du dig själv att snooza tre gånger. Då får du känslan av att ligga och dra dig, även fast du kommer upp i tid.
2. Se till att ha goda frukostalternativ hemma! Inte en trött yoghurt som gått ut under helgen. Fyll kylen på söndagen med frukt, färska bär, ditt favoritbröd och your choice of frukostdryck. Vi föredrar en stor kanna nybryggt kaffe, men du kanske gillar färskpressad juice eller grönt te bättre?
3. Lägg fram kläder vid sängen på söndagskvällen, så slipper du starta veckan med att vara grinig och skrika “Jag har ingenting att ha på mig!”. Ja, vi vet hur det känns.
4. Kläm in någon form av motion för att kicka igång veckan. Promenera till jobbet, yoga en kvart innan frukost eller gå och lunchträna. Du kommer bubbla resten av dagen (och veckan!).
5. Lyssna på en riktigt rolig podd när du går till jobbet eller skolan. Som att ta sällskap med två kompisar!
6. Ät något gott på eftermiddagen. Skit i regler om att ny vecka måste betyda nystart, sikta på att ta hand om själen på måndagar för den behöver det! Din kropp kommer dessutom vara full av endorfiner efter motionen som du fick till tidigare under dagen, lika bra att hålla knoppen på samma glada humör!