10 inredningsprylar att dekorera ditt hem med under 500-lappen

@melimeli

Precis som vi själva ibland kan behöva oss en uppfräschning i form av en ny jacka eller ett besök hos frisören kan även våra hem ibland behöva piffas till. Det måste inte alltid vara så stora förändringar, små detaljer i ditt boende har en enorm inverkan på ditt allmänna humör.

Har ni hört talas om termen ”feng shui”? Kort och gott innebär det att man ska skapa trygghet, balans och harmoni i sin miljö. Lägger du energi på att få till din optimala känsla i ditt hem kommer du garanterat må bättre, vilket inte är så konstigt eftersom vi spenderar så pass mycket tid i vår hemmamiljö. Är du trött på din röriga och oorganiserade hall? Eller behöver matsalen livas upp med en färgklick? Oroa er inte! Vi är här för att underlätta och inspirera, nedan delar vi med oss av 10 inredningsprylar under 500-lappen som kommer både piffa upp ditt hem och skapa rätt atmosfär!

Vas

Underbar vas av handgjord keramik med en oregelbunden form som påminner om havets koraller. Det är diskret dekoration men med sin unika design ändå ger attityd till sitt utrymme. Ett till plus med sånna här typer av vaser är att de är lika fina med som utan blommor och växter i.
399 från Jotex
Köp

Skulptur

Dekorativ skulptur av polyresin från märket Staycation, perfekt prydnad som skapar ett lyxig och iögonfallande moment i hemmet. Finns även i vitt.
499 från Ellos
Köp

Sängkläder

Sängkläder är ett inredningsmoment också så snåla inte när du väljer dina lakan. Jag tyckte det här påslakansetet i mix av bomull och linne var väldigt romantiskt i både material och färg.
499 från Jotex
Köp

Vogue: The Covers

Det finns så många vackra Loffe table books som verkligen kan lyfta upp ett utrymme och dra blickar. Det blir precis som ett konstverk med istället för att ha det hängandes på väggen ligger den soffbordet. Den här från Vogue tycker jag är riktigt läcker, en samling av deras mest kända omslag.
425 från Adlibris
Köp

Kudde

Tyckte den här kudden och dess moderna design var otroligt unik och kommer verkligen piffa upp din inredning. Den kan dessutom passa flera olika inredningsstilar, moderna, minimalistisk eller bohemisk.
425 från Beliani
Köp

Piedestal / Pall

Minipall/piedestal i teak som är en perfekt detalj att ställa alltifrån växter, dekorativa vaser, böcker mm.
299 från GRANIT
Köp

Skål

Att ha färska frukt framme är ett gammalt men säkert trick att få in mer liv i utrymmen. Varför inte lägga frukten i modern skål i en pampig färg.
399 från Jotex
Köp

Blomkruka

En blomkruka av virke eller som den här, trendigt sjögräs, är ett modernt men jordnära sätt att få in värme i hemmet. Dessa typer av krukor tycker jag gör sig extra snyggt på golvet gärna tillsammans med en annan krukmodell. Det är även ett perfekt sätt att liva upp en tråkig hörna i hemmet.
299 från Åhléns
Köp

Lampa

Precis som en vas med en bukett snittblommor kan en lampa i en utmärkande färg. Den här modellen finns i ett flertal färger, bland annat några härliga pastellfärger, perfekta för våren.
399 från Åhléns
Köp

Crystal candle holder

Har ni sätt något så drömmigt? Hur fint att ha ett gäng av dessa kristall ljusstakar i olika storlekar och former. Det blir som ett smycke och inredning i ett.
349 från Boozt
Köp