Idag: Barnvagnspromenad på Djurgården till förmån för Barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop. Bidra i kampen mot barncancer tillsammans med oss, så att färre barn behöver drabbas.

Den 25 maj klockan 12.00-13.00 kommer Michaela Forni, Penny Parnevik och Petra Tungården att arrangera en barnvagnspromenad (man får gå med även utan barnvagn såklart!) på Djurgården till förmån för Barncancerfonden. Promenadens tema är saker du inte visste om föräldraskapet och vi hoppas att kunna bolla detta med just dig. En promenad för oss som vill prata och umgås tillsammans på ett avslappnat och mysigt sätt!

Vi kommer att starta promenaden vid KMK (Kungliga Motorbåtsklubben som ligger precis bredvid Djurgårdsbron), och gå gemensamt ca 3km på Djurgården för att avsluta med en picknick. Promenaden kommer att börja vid KMK, ut på Djurgården via Villa Källhagen, över Folke Bernadottes bro och avsluta i parken vid den Blå Porten intill Villa Gothem där picknicken sker.

Alla insamlade gåvor går oavkortat till Barncancerfonden. Glöm inte att du kan donera även om du inte kan gå med på promenaden. Det gör du här!

Var med och gör något viktigt tillsammans med oss! Njut av en lunchpromenad med glass-picknick, samtidigt som ni bidrar i kampen mot barncancer! Man får givetvis promenera även om man inte har barnvagn, barn eller donera och signa upp sig trots att man inte har möjlighet att komma – alla slantar räknas ♥

Om du inväntar lönen på onsdag går det också bra att donera strax innan eller efter själva promenaden. Det viktigaste är att vi samlar ihop pengar till Barncancerfonden! Målet är 50 000kr och det SKA vi klara!

Massa kärlek från Michaela, Petra och Penny