7 plagg som jag lagt i min shoppingbag på Zaras hemsida

Bild: Zara

Med höjda elpriser och en stigande inflation är det svårt att ha pengar över till att unna sig saker. Så den där Chanel väskan som står högst upp på önskelistan kanske får bortprioriteras ett tag. Men att hitta glädje i det lilla är något som passar väldigt bra att öva på just, och faktum är att några av mina favoritplagg är faktiskt de jag kommit över på några av kedjorna. Zaras höstkollektion i år är riktigt bra, och jag har fått hålla i fingrarna för att inte lägga allt jag ser i varukorgen. Här är ett urplock av de snygga plaggen jag hittat:

 

DOUBLE-FACED JACKET WITH BELT

Alla behöver en jacka i den här modellen i sin garderob! Denna modellen är nämligen det perfekta komplementet till den klassiska kappan. Enligt mig så är denna modellen av jacka snyggast i oversize, så du gör helt rätt i att välja en eller två storlekar större än din normala storlek.
899 från Zara
Köp

FAUX-FUR SHOULDER BAG

En grön, hårig dröm! Visserligen kanske inte grön och hårig var dom bästa verben för att beskriva något man gillar. Men det spelar inte så stor roll, för jag gillar denna väskan skarpt.
299 från Zara
Köp

SLEEVELESS KNIT TOP

En sticks topp utan ärmar var det här! Mitt minimalistiska hjärta skriker "yes"! Denna outfiten är så perfekt komponerad för ditt höstliv som det bara går. Bär den precis som den till kontoret och sätt på dig ett par stora örhängen och klackade skor till aw:n.
99 från Zara
Köp

PREMIUM RUCHED COTTON TOP

Stylingen av den här tröjan är 10/10 om ni frågar mig, och det är exakt såhär som jag vill klä mig i höst. Raka, djupblå jeans tillsammans med en tröja med fina detaljer och en spetsig sko. Enklare och snyggare blir det inte!
299 från Zara
Köp

SEQUINNED SURPLICE HALTER TOP

Hej höstens snyggaste party top! Hur härligt är det inte att höstens mode kommer med massvis med glittriga inslag? Jag är mycket positivt inställd till det och bär gärna en topp likt denna till ett par snygga, subtila svarta kostymbyxor. Mm!
350 från Zara
Köp

BRIEFS – LIMITED EDITION

Har ni sett att Zara har börjat sälja underkläder? Jag måste säga att när jag först hörde nyheten var jag aningen skeptisk, men nu efter att ha fått känna på kvalitén och se dess design måste jag säga att jag är positivt överraskad. Detta setet i laxrosa brinner jag lite extra för just nu, det känns romantisk att bära underkläder i denna färgen och passar mig perfekt då jag inte gillar rött.
199 från Zara
Köp

GATHERED DRESS WITH CUT-OUT DETAIL

Cut-outs trendar även i höst! Den här klänningen från Zara tycker jag är helt perfekt att ha både till vardags men också till fest. Personligen är jag extra förtjust i att ha något väldigt klätt, stickat och tungt över en klänning med cut-outs på vintern. Det skapar en fin kontrast mellan lite naken hud och något ordentligt och varmt. Den här blir ett köp från min sida, och jag tror att vi kommer att ha med varandra att göra i många år framöver.
299 från Zara
Köp