De silvriga byxorna trendar – såhär stylar du dem

Bild: na-kd

Mitt Instagram flöde är fyllt till bredden utav stilikoner som posterar i silvriga byxor. Som med så många andra trender tänkte jag stöddigt till en början att det där är ju helt galet. Nu har jag vant mig vid tanken och givetvis också blivit besatt av de silvriga byxor. De silvriga gör sig också extremt bra till solkysst hud – så vill du bära långa byxor i sommar så är det år detta hållet du ska titta.

Nu kollar vi lite närmare på vart man kan köpa dessa byxorna och hur de olika stilikonerna valt att styla dem. Häng med!

Grayscale hos @takmartaa

Bild: @takmartaa

Styla trenden som Marta och lev dig in i gråskalan. Att matcha de silvriga byxorna med en oversized grå stickad tröja är helt rätt på det och jag tror inte heller att det kan bli så mycket enklare? När jag började få upp ögonen för den här trenden på Sheer Luxe’s Tiktok så var det exakt såhär tjejerna på det otroligt trendiga kontoret stylade byxorna. För att få lite mer vårkänsla så tycker jag att man även kan matcha med en vit stickad tröja. Men för hösta modegrad – håll dig till en oversized look. Den här trenden handlar om att snygg ut utan ansträngning, så skippa strama plagg.

Denim med slim fit och slits

300 från NA-KD
Köp

Croppad stretchbyxa i läder

3590 från Arket
Köp

Croc Look Pants Silver

3000 från Rotate
Köp

Kavajen hos @jessicasharris_

Bild:  @jessicasharris_ och @nakd

Styla byxorna som Jessica och låt en svart oversized kavaj ta plats. Som många utav er redan vet så är jag väldigt svag för att jobba med kontraster, och att ha en kavaj till detta till synes avslappnade byxor blir därför en fullträff i min bok. Precis som den tidigare looken så kan man givetvis byta färg på kavajen om man vill uppnå en något mer vårig look. Om vi ska kolla lite på vilka skor man bäst matchar byxorna med så tycker jag att man kan gå åt två håll. Antingen matchar du byxorna med de spetsigaste av klackskor, eller de mest avslappnades sneakersen. Beroende på vilken look du vill köra så anpassar du skorna efter det.

Läderpumps med slingback

1990 från Arket
Köp

Veja V-10 Trainers

1550 från Arket
Köp