Månadens redaktör

För att kickstarta hösten vill vi på Daily Forni introducera dig till vårt nya koncept: månadens redaktör. Varje vecka når vi ut till tusentals grymma kvinnor (ja, det är dig vi pratar om) som vi mer än gärna vill involvera i plattformen. Så, för att era röster ska få synas och höras kommer vi varje månad erbjuda en kvinna att bli publicerad på Daily Forni och öppna upp ett fönster som kanske kan hjälpa just dig att ta nästa steg i karriären eller privat.

De artiklar som publiceras kan handla om precis vad som helst – du kan skriva en krönika om kärleksproblem, driva debatt inom en fråga, ge tips inom ditt expertområde (som dessutom blir ett bra CV för framtida arbetsgivare) eller kanske visa upp en spaning inom kommande trender. It is all up to you! Vi hoppas att konceptet ska bli en möjlighet för kvinnor att visa upp sig och sin kompetens, nå ut med sin åsikt eller dela med sig av sina problem. Tillsammans blir vi oslagbara.

För att få din text publicerad mailar du den i PDF-format med önskade bilder bifogade till daily@forni.se. Om den blir utvald kommer vi självklart kontakta dig så att vi tillsammans stämmer av alla detaljer inför publicering.

Hoppas ni är lika peppade som vi är – det ska bli galet roligt att få höra mer från er!

 

Artiklar att lyssna på

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

TILLBAKA