8 fars dag-tips

Imorgon är det Fars dag! Är du den som har hunnit planera en heldag med genomtänka aktiviteter, överraskningar och måltider? Eller är du den som klickade dig in på den här artikeln för att få lite snabba fars dag-tips? Jo men det är väl klart att du ska få det. Att skämma bort en pappa på Fars dag ska vara mysigt och med omtanke, inte på grund av måsten. Här kommer några förslag på vad du kan göra för en pappa som du vill skämma bort i ditt liv!

Fars dag-kit hos Unicef

Unicef har satt ihop ett Fars dag-paket för 281 kronor. Genom att köpa ett Fars dag-paket ger du fler pappor möjlighet att ge sina barn trygghet, värme, näring och skydd. Läs mer och klicka hem paketet här!

Pannkaksfrukost

Bjud över din pappa, eller överraska den pappa du bor med, genom att göra i ordning en riktigt härlig pannkaksbuffé! Gott, mysigt och omtänksamt.

Skattjakt

Gör en liten skattjakt i 3-4 olika steg som slutar upp med en liten inslagen present i hemmet. Det behöver inte vara något storslaget – tanken är den som räknas! Kanske teckningar från barnen, en påse med favoritgodiset eller ett presentkort på favoritbutiken?

Egentid

Om det är pappan till dina barn, de är småbarn och ni kämpar med livspusslet så är jag tveksam till om det finns någon mer omtänksam present än egentiden. Ge honom en halvdag på egen hand där han får gå till gymmet, spa, sportbaren, ta en prommis eller bara kolla på en film ifred. Så hittar ni på något mysigt hela familjen efter det! Ett fars dag-tips att lägga på minnet!

Accessoar med initialer

Om du vill unna pappan något litet extra skulle jag verkligen rekommendera en accessoar med initialer på. Det finns flera företag som erbjuder det på allt ifrån halsduk till vantar och nyckelknippor. En lyxig, genomtänkt och tjusig gåva!

Adventskalender

Det finns sååå mycket fina och roliga adventskalendrar för alla män oavsett intresse! Öl-julkalender, beauty-julkalender, chokladjulkalender… vad älskar din pappa eller pappan ditt barn? En så mysig present!

Ölprovning

Gillar pappan öl? Jag gav ölprovning ett år och det var en riktig succé kan jag tala om! Om pappan inte gillar öl kan man ju beställa allt från lakritsprovning till vinprovning.

Delikatesser

Att få ett fint inslaget paket med favoritcharkisar är ju en storslagen present som alla blir glada av! Bara gå till lokala saluhallen eller matbutiken och shoppa loss på favoriterna! Eller beställa hem en kasse via A Moi.

*

Vill du läsa fler härliga tips på FORNI? Klicka här