6 svenska onlinemagasin vi älskar!

Bild av cottonbro via Pexels

Media skapar plats för kvinnor — och vi älskar det. Sedan vi körde igång för snart ett år sedan har allt fler hemsidor med kurerat innehåll dykt upp i cybervärlden. Vi på FORNI kanske inte fyller alla dina hopes and dreams, därför vill vi berätta om vilka fler som finns där ute!

Här är sex hemsidor som är både empowering och underhållande — tillsammans kan vi alla täcka upp för dina unika behov och intressen.

The Way We Play

Kategorier | Intervjuer, Mode, Mat, Inredning
En artikel vi älskar | Dreams & Love

The Way We Play är ett magasin där du hittar spännande porträtt, modestories och vi älskar deras hemreportage! Den här sajten är fylld med spännande bilder och fin story-telling.

Besök The Way We Play.

Screenshot från The Way We Play

Her Hour

Kategorier | Mode, Inredning, Skönhet, Resor
En artikel vi älskar | Är du bjuden på vinterbröllop och vet inte hur du ska klä dig? Här är några tips

Her Hour känns nästan som vårt systermagasin — vi delar ju faktiskt kontor! Skapat av Petra Tungården, med fokus på mode, inredning och allt annat en 20-något kvinna kan vilja veta. Tjejerna som sitter med Her Hour har så bra känsla för stil, vi älskar att kika in för tips!

Besök Her Hour.

Screenshot från Her Hour

Her Way

Kategorier | Mental Balans, Karriär, Motherhood
En artikel vi älskar | Hur du lämnar en destruktiv relation

Her Way är en harmonisk plats med fokus på att utvecklas och att hitta din mentala balans. De gör massor med bra portätt på power-kvinnor, sånt älskar vi! De är också väldigt aktiva på Instagram med bra quotes, tips och fina bilder.

Besök Her Way.

Screenshot från Her Way

Hobnob Journal

Kategorier | Mode, Resor, Skönhet
En artikel vi älskar | Namibia Stories

Fruktansvärt snygg hemsida som byter skepnad för varje kategori. Linn Eklund och Fanny Ekstrand står bakom Hobnob Journal, en plats där de håller dig uppdaterad kring allt om mode, resor och skönhet. De har också en YouTube-kanal där de låter dig följa med på diverse modevisningar världen över.

Besök Hobnob Journal.

Screenshot från Hobnob Journal

Oh La Moon

Kategorier | Spiritualitet, Self Care, Kristaller
En artikel vi älskar | “Jag var stenhård skeptiker tills…”

Josefin Dahlberg har berättat om sin yoga-resa för oss här på FORNI, och nu tar hon sin story vidare på Oh La Moon. Där kan du lära dig allt om kristaller, yoga och good vibes. För mig som skeptiker (sorry!) är det extra intressant att läsa deras porträtt, där de träffar olika personer och pratar om deras relation till kristaller.

Besök Oh La Moon.

Screenshot från Oh La Moon

Just Wanna Have Fun

Kategorier | Mode, Mat, Skönhet, Resor, Mindfulness
En artikel vi älskar | Johanna Kajson: om sjukdomen Endometrios, utmaningar & smärtor och varför det är viktigt att berätta

Just Wanna Have Fun är en kombination av ett magasin och bloggkollektiv. Här inne hittar du allt från mode, till mat och DIY på ett ärligt och härligt sätt. Också en bra plats om du vill hitta nya bloggare du vill börja följa, de har nämligen hela tretton stycken!

Besök Just Wanna Have Fun.

Screenshot från Just Wanna Have Fun