5 snabba med Jessica Mithanja Ekström

Bildkälla: @mithanja

Vi välkomnar Jessica Mithanja Ekström! Jessica är uppvuxen i Skåne men är numera bosatt i Göteborg. Hon jobbar främst med sina social kanaler och har även en podcast, ”Är det bara vi”, tillsammans med hennes vän Sebastian Hammarberg. På Instagram och TikTok delar hon med sig av inspirerande bilder och videos med fokus på kroppspositivism, träning, välmående och humor. Här kommer 5 snabba med Jessica Mithanja Ekström:

HUR SER DIN MORGONRUTIN UT?

Sen jag började jobba heltid med mina sociala medier är rutiner ett minne blott. Men mitt alarm går alltid 08.00, då jag gillar att komma upp i tid och starta dagen! Sedan dricker jag kaffe, äter frukost och ser till att jag är i fas med mailen. Har jag inga samarbeten att spela in under dagen brukar jag ta mig hyfsat i tid till gymmet.

DU FÅR BARA ÄTA EN RÄTT FÖR RESTEN AV LIVET – VILKEN BLIR DET?

Hmm, antingen flygande Jacob eller sushi tror jag. Blir aldrig trött på vegansk sushi.

VAD VAR DET SENASTE DU SHOPPADE?

Jag skulle bara köpa en hårfärg på Lyko, men slutade med att jag shoppade smink för 700kr. Detta händer dock väldigt sällan. Jag shoppar faktiskt inte så ofta. Förutom mat, det shoppar jag ofta.

VILKET ÄR DITT STJÄRNTECKEN, KAN DU IDENTIFIERA DIG MED DET?

Jag är inte så insatt i stjärntecken. Men jag är våg! Vad jag har läst mig till så stämmer det in väldigt bra. Några egenskaper är: utåtriktad men kräver ensamtid, kreativ, obeslutsam och principfast (och jobbigt envis ibland).

VILKEN ÄR DIN GO-TO OUTFIT?

Ett mjukisset! Eller att styla träningskläder på ett mer ”vardagligt” sätt. Typ tillsammans med en snygg rock och ett par fake-Uggs (använde inte läder/ull). Ska jag vara mer uppklädd älskar jag bodysuits! När jag tänker efter har jag samma typ av outfits oavsett om jag ska till gymmet eller till krogen, jag bara stylar det olika.

Bildkälla: @mithanja

Följ på Jessicas instagram här / Följ Jessicas Tiktok här

Läs fler 5 snabba med här!