Doftljus att fylla ditt hem med i höst

Bild: Poosh

Hösten springer i rasande fart mot oss, och helt plötsligt står vi inför en tid fylld av hemmakvällar, tända ljus och nya rutiner. Trots att sommaren försvann i ett svep, så tycker jag personligen att det ska bli väldigt mysigt med höst. Jag ser fram emot att spendera dagarna på kontoret med en konstant påfylld kopp kaffe. Att gå på höstpromenader i krispigt väder. Bjuda hem vänner på middagar och dricka rödvin. Ja, herregud, vad mysigt det ska bli. Något som kommer att höja mysfaktorn vid nästintill exakt alla tillfällen är ett doftljus. Jag har därför listat fyra underbara doftljus att fylla hemmet med i höst!

Bibliotèque från Byredo

Svenska Byredo är proffs när det kommer till dofter och doftljus. Dessutom är förpackningarna stilrena och lyxiga och passar i de allra flesta hem. Alla Byredos ljus har unika dofter, men min absoluta favorit är Bibliotèque! Den doftar otroligt – du kommer inte att bli besviken! 

Bibliothèque

370 kr från Byredo
Köp

Sweet Jasmine Scented Candle från Rituals

Jag är nästintill lite besatt av doften från det här ljuset. Det doftar från jasminblomman, en söt och romantisk doft. Det sägs även att jasminblomman hjälper dig att koppla av och parfymerar ditt liv med en känsla av lugn. Det tackar man ju inte heller nej till. 

Sweet Jasmine Scented Candle

359 kr från Rituals
Köp

Gold Single Wick Candle från Molton Brown 

Här kommer ett doftljus värt att lägga på minnet! Du VILL att ditt hem ska dofta som Molton Browns Gold Single Wick Candle. Doften har inslag av Oudh, tobak och vetiver. 

Gold Single Wick Candle

479 kr från Molton Brown
Köp

Sublime Patchouli från H&M Home 

Om ett doftljus både doftar gott, och har en snygg förpackning så är det ju Win-Win! Det här ljuset från H&M doftar otroligt, är en snygg inredningsdetalj och dessutom ett riktigt budgetfynd!

Large cork-lid scented candle

149 kr från H&M
Köp

 

Vill du läsa mer om inredning och livsstil på FORNI? Klicka här!