Ett gott nytt år

Gott nytt år mina älskade vänner!

Vad gör ni? Jag gissar på att ni förbereder kvällens middag, tänker igenom nyårsmiddagens dukning, väljer ut er glittrigaste klänning eller planerar vilken champagne ni ska dricka när klockan slår tolv. Det är ungefär samma saker som jag själv gör idag. När jag skriver det här sitter jag vid ett gigantiskt träbord i en lägenhet i Marbella, för här ska jag fira in det nya året. Det är jag, min sambo och några av våra närmaste vänner. Vädret är behagligt och tiden går i sin stilla takt här borta.

Jag har ägnat morgonen åt att tänka på det här året som har varit. 2017. Det största som hände under det här året för mig var den här platsen som vi har skapat tillsammans – Daily Forni. Vid förra nyårsafton föddes idén om Daily Forni, under våren var arbetet i full gång och den första juni lanserade vi sajten. Efter det har vi skapat hundratals artiklar, diskussionstrådar, blogginlägg och inspirerande innehåll. Vi vill vara den platsen ni går till för att koppla av och inspireras på. Jag hoppas att du som läser det här känner att vi har lyckats.

Under 2018, som vi kliver in i om bara några timmar, så kommer vi att satsa ännu mer på Daily Forni. Jag är så taggad på det så att ni anar inte. Tillsammans med Theres Enbuske (projektledare), Therese Hellström (moderedaktör) och förhoppningsvis en ny person i teamet så kommer vi att göra allt för att ge er den härligaste platsen på nätet.

Mina sista ord för i år får bli dessa: Tack för att ni läser och sprider så mycket kärlek här inne. Utan er är ingenting möjligt. Tack till Theres och Tess som tillsammans med mig jobbar med den här sajten varje dag. Vi har världens roligaste jobb. Vid tolvslaget skålar jag för oss.

Gott nytt år, vi ses i 2018 och då är allt möjligt!

 

 

Artiklar att lyssna på
TILLBAKA