Glad midsommar!

Är du en person som är för eller emot högtider? Jag är varken eller. Jag älskar dem inte, men jag hade på ett sätt kunnat vara utan själva högtidsdagarna. Det ligger en press i luften med förväntningar som kan vara svåra att leva upp till. Ofta kan en vanlig lördag bli trevligare än en högtidsdag.

Sen fick jag dock barn, och då börjar man på något trivsamt vis att leva genom dom istället. En ledig sommarfredag med kompisar, mat, glass i mängder och jordgubbstårta. Dansa runt en fånig stång och bada i havet. Helt plötsligt blir dagen mer värdefull, för att min son finns med i bilden. Under min barndom hade jag världens bästa midsomrar och det hoppas jag kunna ge vidare till mitt eget barn. Så klyschigt som det än må låta, så lever jag genom honom.

Oavsett om du är för eller emot midsommarafton, så vill jag och hela redaktionen önska dig en underbar helg. Och du, missa inte denna:

All inspiration du behöver för midsommar
Det ligger en riktigt tipsfylld artikel uppe här på FORNI med allt du behöver inför midsommar, perfekt för dig som behöver fylla helgen med några sista minuten-tips!

Massa kärlek,
Michaela Forni med team ♥