SHOPPA ARTIKEL

11 snygga outfits till midsommar

Bild
Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Midsommar är runt hörnet! Stressar du över vad du ska bära utan att vara för uppstyrd eller nedklädd? Då är den här artikeln för dig. Några få regler och du kommer inte bara passa in perfekt på tillställningen, utan även vara snyggast på plats!

Utifrån mitt perspektiv så finns det inte direkt några klädkoder för midsommar, det är en glad högtid som ska firas somrigt klädd. Dock tycker jag att mörka färger på allt från kläder, skor och accessoarer är ett stort nej, i alla fall på midsommar. Om du känner för mörkare ändå, så undvik gärna svart! Det drar lätt ner stämningen och känslan kring midsommar.

Den klassiska klänningen är alltid ett säkert sommarkort – men satsa på jumpsuiten om du vill sticka ut lite från de andra. När det gäller hur uppklädd du ska vara så beror det helt på tillställningen. Läs av inbjudan mellan raderna, något mittemellan går alltid hem. Här är några favoriter (för alla tillfällen!) i butik just nu:

Do’s: Pastellfärger, glada mönster & blommiga-accessoarer

Don’ts: Mörka kläder, Kostym & Flip Flop Skor

Klänningar

Röd klänning, rosa mönstrad klänning, blå mönstrad klänning, beige klänning, blå klänning, prickig klänning

Jumpsuits

Leopardmönstrad jumpsuit, grön jumpsuit, blommig jumpsuit, bronsfärgad jumpsuit, beige jumpsuit

Vad jag själv ska göra på midsommar? Fira min födelsedag! Ja, var fjärde år får min födelsedag ingen uppmärksamhet då jag delar den med midsommar – men vad gör det på årets ljusaste dag?

Många artiklar på FORNI använder sig av annonslänkar, där vi på FORNI får en liten ersättning per klick. Annonslänkar är inte sponsrat innehåll eller samarbeten. Allt vi redaktörer skriver i våra artiklar är 100% våra egna åsikter och speglas inte av de produkter vi delar med oss av. Om något innehåll är sponsrat eller ett samarbete, är det tydligt reklammärkt högst upp.