19 perfekta strandväskor att bära både i stan och på stranden

Bild av julie aagaard via Pexels
Artikeln innehåller annonslänkar

Priset för sommarens mest praktiska trend måste väl ändå gå till strandväskan. Inte nog med att den för det mesta går att packa ner hela sitt liv i, utan den passar också precis lika bra att bära både på stranden som i stan. Butikerna svämmar över av snygga modeller just nu, och allt jag vill är att äga en i varje färg och modell som finns. Har du inte inhandlat någon än så är det hög tid att göra det nu. Här kommer 19 perfekta strandväskor:

Den klassiska stråväskan

strandväskor

1. & Other Stories / 2. Gina Tricot / 3. H&M / 4. Arket / 5. Altuzarra / 6. H&M / 7. Loewe

En klassisk stråväska är både snyggt och praktiskt. Att ha den som en strandväska verkar dessutom aldrig gå ur tiden, så vill du göra en investering så är det här du ska lägga dina pengar. Jag älskar det klassiska med en touch, och är därför upp över öronen förälskad i väskan med fransar.

En perfekt tote bag

strandväskor

1. & Other stories / 2. Carolina Santo Domingo / 3. & Other Stories / 4. Altuzarra5. Weekday / 6. Afound

Vill du kunna variera din strandväska till max så satsar du på en tote. Med den ser du väldigt sofistikerad ut på stranden och den går lika bra att använda i stan. Hur härlig är inte den ljusgula i hörnet? En helt perfekt färg om du frågar mig!

Stråväskan 2.0

strandväskor

1. Jacquemus / 2. Na-kd / 3. Topshop / 4. Loewe / 5. Kayu / 6. Monki

För dig som vill gå all in på trenderna så är det någon av dessa strandväskor du ska satsa på. Det kan inte bli för mycket i år – så nu är tiden inne att ta ut svängarna. Var trendigast i stan med de skrikigaste färgerna du kan hitta eller satsa på roliga former, fransar eller personlig broderingar. Bättre än såhär blir det inte!