SHOPPA ARTIKEL

3 stylingtips inför semestern

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Äntligen är semestern runt hörnet och förhoppningsvis även en riktigt varm sommar. Då finns det ju ingenting bättre än att strosa runt i enkla sommarklänningar och tunikor. Men hur stylar du dem på bästa sätt för att din outfit inte ska se allt för enkel ut? Här kommer mina tre hetaste stylingtips inför semestern!

Stråväskan

Bildkälla

Stråväskan är forfarande en klassiker, men nytt för säsongen är att den gärna ska vara så stor som möjligt. Helt perfekt för dig som älskar att ta med dig hela hotellrummet ner till stranden (läs: typ jag!). Väskan får din outfit att se välmatchad ut, men utan att vara allt för uppklädd.

 

från vänster: 1, 2, 3, 4

Hatten XXL

Bildkälla

Det är extra viktigt att skydda sig mot solen under sommarmånaderna. Därför passar säsongens heta trend med hatten XXL helt perfekt. Desto större, desto bättre! En hatt höjer vilken outfit som helst, till och med den klassiska sarongen – jag lovar!

från vänster: 1, 2, 3, 4

Bältet

Bildkälla

Favoriten den här sommaren måste nog vara bältet i alla dess former, färger och mönster. Den perfekta accessoaren då det passar lika bra till klänningen som byxor eller kjol. Våga även här gå på de mäktigare modellerna!

zebrabälte, rött bälte, flätat bälte, svart bälte

Lycka till!

Många artiklar på FORNI använder sig av annonslänkar, där vi på FORNI får en liten ersättning per klick. Annonslänkar är inte sponsrat innehåll eller samarbeten. Allt vi redaktörer skriver i våra artiklar är 100% våra egna åsikter och speglas inte av de produkter vi delar med oss av. Om något innehåll är sponsrat eller ett samarbete, är det tydligt reklammärkt högst upp.