5 sensommar-looks som alla fashionistas bär just nu 

 

Jag vill börja den här artikeln med att göra en bekännelse. Det är nämligen så att jag har gått och fullständigt kärat ner mig i TikTok. Jag som stöddigt kastade ur mig när appen började ta fäste att jag minsann inte kommer att spendera tid där. Ack vad fel jag hade, för idag kan jag ärligt säga att jag spenderar mer tid där än på Instagram. Inte minst spenderar jag tid där för  att hitta just inspiration för det vi ska prata om idag, nämligen mode. TikTok kryllar nämligen av sensommarinspiration som jag tänkte dela med er idag. Här kommer mina favoritsensommar-looks: 

Sensommar-looks!

Kostymen med sandaler  

mode

BILD @clairerose 

En riktig klassiker som återkommer varje år är kostymen och sandalerna. Det är något med  den här looken som gör att den håller sig tidsaktuell säsong efter säsong och jag älskar det.  Denna outfit är också perfekt om du ska gå från jobb till festligheter. Bär någonting under  din kavaj på jobbet, ha på dig en platt sko för att sedan svira om till klack och slopa tröjan  under kavajen.  

Klänning med byxor  

sensommar-outfits

BILD @fannyekstrand 

Fashionistas är ni där? Då är det nu ni ska spara den här bilden och ha med er nästa gång ni  väljer en outfit som skriker självförtroende. Den här looken är perfekt att skapa av det man  redan har hemma. Ta fram dina favoritjeans och testa att matcha dem med en vid klänning.  Det kan faktiskt inte bli så mycket annat än succé! För att få en konsistent känsla på din look  så bär klänning och sko i samma färg. Det kommer hjälpa dig att skapa en riktigt dröm-look. 

All white med stickad tröja  

sensommar-outfits

BILD @clairerose 

Stadsråttor, här kommer ännu en perfekt outfit att bära i stan under sensommaren. Bevara  den somriga känslan genom att klä dig i helvitt, men klä också på dig heltäckande byxor och en stickad tröja. Detta ger dig en perfekt balanserad look som kommer att generera många  komplimanger. Jag älskar att matcha en sådan här outfit på precis samma vis som Claire har  gjort ovan, med svarta detaljer och en neutral klack.

Kjolen och den varma tröjan 

sensommar-looks

BILD @alvasperle 

Med en fot i hösten och en kvar i sommaren kan man se ut så här. Jag älskar att kombinera  somriga plagg med en stickad tröja eller boots för att förlänga dess användningstid. Om du  har flyttat undan dina tjocka tröjor för sommaren är det alltså läge att ta fram dom nu, men ta inte bort sommarklänningarna och kjolarna riktigt än. Kombinera dom för en liknande  look som ovan.  

Jeansen, skjortan och flipflopsen 

sensommar-looks

BILD: @aliciafranzen

Om du är en av dom som inte kan vänta på att klä dig i heltäckande jeans och skjortor igen  så är detta en look för dig. För att modifiera den något så kan du bära skjortan på samma vis  som ovan, öppen med något under och matcha med ett par låg midjade jeans. För att inte  tråka ut dessa plagg redan nu under sensommaren så matcha med flipflops och låt looken  avspegla den fortfarande avslappnade stämningen i stan.

*

Vill du läsa mer om mode på FORNI? Klicka här!