5 snygga våroutfits att kopiera rakt av

Samarbete medNa-kd

När jag går in i väderappen just nu så möts jag främst utav varma, gula solar och inte en siffra under 7 grader – det är vad jag kallar ett riktigt vårtecken. Något som också går i vårens tecken är ljusare färger, tunna material och öppna tår. Det sistnämnda får mig faktiskt att rysa lite av välbehag. Tänk er att snart är vi kvitt allt vad kängor heter, hurra! För att spinna vidare på hur man klär sig på våren så tror jag att de flesta kan instämma när jag säger att vi vågar lite mer på våren. På hösten är det lätt att bli bekväm i sin svarta rock och glömma hur härligt det är att klä sig i ljusa toner och i mer färg. I den här artikeln har vi haft nöjet att sätta ihop 5 snygga outfits i vårens tecken ihop med Na-kd. Vi ger oss på både jordnära looks men också lite mer vågade. Vi ger stiltips längst vägen och guidar dig till en komplett vårgarderob.

Alla looks går att shoppa på Na-kds hemsida och med koden Forni20 får ni 20% rabatt på allt förutom rea (giltig fram tills den 30/4). Happy shopping!

Fräsch i helset

Att ha ett set i sin garderob är som att ha en livlina. Det får dig alltid att se put togheter ut men det är också det absolut lättaste du kan bära. Det kräver nämligen minimal ansträngning att plocka fram setet ur garderoben och matcha med valfritt par skor. Klacka upp eller klacka ner ditt set beroende på tillfälle och glöm inte att set även går att använda som separata plagg. Dagarna då du har mer inspiration går det alltså utmärkt att bära Michaelas snygga franskjol ihop med en tight topp eller blus med puffärm.

Matcha jordnära färger

Det är väl ingen hemlighet att jag är förtjust i färgskaran ovan. Även om min garderob successivt byts ut mot mer färg ju längre in på sommarhalvåret vi kommer så är det här ändå min bas. Generellt så vill jag tipsa om att bygga sin garderob med några färger som du trivs extra bra med och sedan addera lite färg. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen: Man kommer ingenstans utan sin basgarderob. Så ha den på plats innan du får allt för mycket feeling för färgglatt sommarmode. Hos NA-KD kan du shoppa både basgarderoben och plaggen med det lilla extra. Personligen så hittar jag så mycket fint i deras byxkategori och men även i kategorin med skor.

Trendig i trench

na-kd

Jag älskar den här outfiten! Tycker att den skriker ”jag är en kvinna från Paris”. Även här har vi matchat ihop olika basplagg för att få till en levande look. Var inte rädd för att bära ytterligare en färg ihop med blå jeans, det ger sig bara fler stilpoäng i vår. Har du inte redan en trench coat i din garderob så är det läge att köpa det nu. Det är nämligen en jacka som aldrig tycks gå ur tiden. Den är även otroligt lätt att matcha och för någon slags modekänsla med sig i vilken look du än kan tänkas matcha den med. Jag äger både en trench coat i lång modell, men också en i kort – det gör att jag kan matcha mina favoritjackor till vad som helst i hela garderoben. Vill du ha ännu mer jack inspiration så spana in kategorin jackor hos NA-KD, där finns så mycket fint.

Sval i grönt

na-kd

Vad vore livet utan grönt? Ingenting om du frågar mig! Vill du satsa på att bära ytterkläder i färg så är grönt eller någon annan lite dovare färg helt rätt val för dig. De dovare färgerna går lättare att kombinera ihop med annat och kan alltså med enkelhet slängas på som jacka över sin look. Vill du känna dig extra mycket fashion så ska jag ge dig ett väldigt enkelt tips. Införskaffa en jacka i en färg men köp också en tröja att bära under i samma kulör. Kopiera alltså looken ovan rakt av (fungerar med vilken färg som helst) och jag lovar att komplimangerna kommer att hagla in.

Vårig i ljus läderimitation

na-kd

Det är nog ingen som har missat att användningen av plagg i skinn- och läderimitation är frekvent under vinterhalvåret. Jag vill dock slå ett slag för att vi även borde göra det under de varmare årstiderna. Byt ut det svarta mot en ljusare färg och vips så har du världens lyxigaste look i sober skinnimitation. Vill du tjäna ihop extra silpoäng så gör du som Michaela och matchar med ett mobilskal i samma stil och en stram tofs. Då får kragen ta lite plats och det ser inte för påklätt ut uppe i halsen.

Vill du läsa mer om mode trycker du här, vill du komma direkt till na-kd hemsida så trycker du här!