5 stickade outfits att kopiera rakt av

Bild: Pernille Tiesbaek
Den här artikeln innehåller annonslänkar

Januari är här och allt vi vill är att klä oss i stickade outfits! Mysiga tröjor är en återkommande favorit hos många av oss och de går dessutom att använda i mängder av kombinationer. Den stickade tröjan är så pass flexibel att den går att klä upp enkelt med hjälp utav smycken och skor, men den går lika bra att kombinera med sneakers och jeans för en mer avslappnad look. Att investera i en (eller flera) stickade tröjor kan alltså vara en god idé för att lyfta alla januari-outfits. Fortsätt skrolla för att kopiera stilsäkra outfits rakt av!

Den vita looken

Den här looken är en personlig favorit! Stickat och varmt behöver inte nödvändigtvis betyda svart eller grått. Matcha olika kombinationer av vitt och beigt för att ljusa upp den annars ganska grå tillvaron!

Vill du se mer av snygga Pernille Teisbaek hittar du hennes Instagram här.

stickade outfits
Bild: Pernille Teisbaek

Stickad tröja / Stövlar / Armband / Byxor

Den oversizeade tröjan

Grovstickat och oversized är mina favoritord, och de blir om möjligt ännu bättre när man kombinerar dom! Sno stilen av Sophia Roe som visar vägen till hur man får till den perfekta avslappnade men ändå trendsäkra looken.

Följ henne på Instagram här.

stickade outfits
Bild: Sophia Roe

Väska / ByxorTröjaSkor

Den sportiga looken

Den sportiga stilen är ett perfekt safe card att plocka fram varje gång du inte vet vad du ska ha på dig. Snyggt och bekvämt i dess enklaste form – kopiera rakt av för att ta ännu en genväg!

Det är Andi Csinger som står för inspirationen, för mer inspiration följ henne här.

stickade outfits
Bild: Andi Csinger

VäskaByxor / TröjaSkor

Den markerade axeln

Som många av er redan vet så älskar jag brunt! Kombinera brunt med markerade axlar för att kamma hem en klockren 10-poängare.

För mer inspiration följer ni Linn Ödman här.

stickade outfits
Bild: Linn Ödman

Väska / Skärp / ByxorTröja

De klassiska jeansen

Stilsäkra Pernille igen! Och ett par perfekt sittande jeans och en polotröja kan aldrig bli fel. Matcha med massvis av ringar för att komplettera looken och låt komplimangerna hagla ner!

Pernilles Instagram hittar ni igen här.

stickade outfits
Bild: Pernille Tiesbaek

Tröja / Skor / Ringar / Jeans

 

Vill ni ha ännu mer outfit inspiration så kan ni läsa om härliga vinteroutfits här!