8 outfits att kopiera från Instagram i vinter

Foto: Pernille Teisbaek
Den här artikeln innehåller annonslänkar

Nu går det inte att förneka Sveriges vintertemperatur längre, fingrarna är som istappar och andedräkten lämnar små moln medan vi väntar på bussen. En riktigt inspirerade modetid, va? För att prata klarspråk, vintern är inte min favoritårstid. Jag har svårt för att behöva klä mig baserat på de sjunkande minusgraderna och inget annat.

Med det sagt är det läge att få inspiration från Instagram, där hösten och vintern verkar mildare än i verkligheten. Fluffiga kappor och stickade tröjor iscensatt i en härlig vinter-outfit gör att vintern inte ser så farlig ut. Instagram-mode har blivit min livlina och gör att jag kan behålla min stilmässiga värdighet tack vare alla förebilder i mitt flöde.

Så gör som jag och sno din Instagram-outfit direkt från flödet – nu ska vi hålla oss både varma och snygga!

Den kamelfärgade kappan

Vill du möta vintern i stilrena kombinationer med de senaste modetrenderna så borde du följa den danska stjärnan Funda Christophersen. Du hittar hennes instagram här!

vinter outfit
Bild: Funda Christophersen

Kappa / Boots / TröjaJeansVäska

Den vita kappan

Är du redo att ta din vinterstil till nästa nivå? Då är det Pernille Teisbaek du ska följa. Jag är absolut besatt av denna stilsäkra profil och hennes flöde är fullt av härlig (och varm) outfit inspiration. Du hittar hennes instagram här!

vinter outfit
Bild: Pernille Teisbaek

Kappa / Stövlar / Solglasögon / Bälte / ByxorMössa

Den gröna kappan

Är du en person som tycker att lite färg kan lysa upp en hel dag – då måste du följa den färgstarka modestjärnan Emili Sindlev. I hennes flöde hittar du regnbågens alla färger kombinerade på sätt du inte trodde var möjliga. Du hittar hennes instagram här!

vinter outfit
Bild: Emili Sindlev

Kappa / Väska / T-shirt / Byxor

Den blå stickade tröjan

Denna outiften kommer ifrån instagrams mest estetiskt tilltalande flöde. Jag pratar förstås om Modedamour som är ett renodlat inspirationsflöde med 1000 olika outfits att kopiera rakt av. Du hittar detta kontot här!

Bild: Modedamour

Tröja / Bälte / Skor / Halsduk / Byxor

Den beiga dunjackan

Det är många danskar som har fått ta plats i denna artikeln – och i detta kollage hittar ni min all time favourite Sophia Roe. Jag är helt besatt av hennes stil och uttryck! Hon jobbar som frilansstylist och uppdaterar instagram flitigt. Du hittar henne här!


Bild: Sophia Roe

 Tröja / JeansJacka / Skor

Den grå kappan

Vill du ha härlig inspiration från New York? Såklart du vill! Marie von Behrens har regerat instagram länge och hennes flöde är ett riktigt härligt ställe att besöka när inspirationen sinar. Du hittar hennes instagram här!

vinter outfit
Bild: Marie von Behrens

Kappa / Boots / Väska / Byxor / Bälte

Den grå stickade tröjan

Funda Christophersen fick äran att vara med två gånger i denna artikeln. Vilket väl är bevis nog på att hennes flöde är riktigt skarpt. Gå in och följ henne på instagram här!

vinter outfit
Bild: Funda Christophersen

Byxor / Blazer / BootsTröja / Väska /

Den bruna kavajen

Jag vill inte verka framfusig och föreslå mig själv som en stilförebild på Instagram (även om jag postar en hel del outfitbilder). Men jag vill verkligen tipsa om att investera i en kavaj som inte är svart eller vit. Det gör att du kan bära den till helsvart vilket gör outfit-komponerandet busenkelt och du kommer få beröm för dina fina kläder! Min instagram hittar ni här!


Bild: Linda Persson

Blazer / Väska / Bälte / Jeans / Boots / Linne

 

* Pssst, glöm inte att signa upp dig på vårt nyhetsbrev > här <