SHOPPA ARTIKEL

9 boots i höstens bästa modeller

Bildkälla: @Aninebing

Stiletterna

De klassiska (men mindre bekväma) stillettbootsen är tillbaka starkare än någonsin. Förutom att man kommer högre upp och benen blir lite längre så ger de en säker känsla av stil. Likväl till vardag som till fest kan du styla dessa boots med alla möjliga stilar. Just nu är jag inne på ett par svarta i mocka matchat med smala skinnbyxor och en oversize-kavaj!

Viky Suede Black

2 995 kr från Flattered
Köp

Stövletter i mocka

699 kr från H&M
Köp

Läderstövlett

799 kr från Mango
Köp
Bild: Pinterest

The Mid Boot

Den här modellen har tillkommit som en ny trend de senaste säsongerna och snabbt blivit en av mina favoriter. Antingen väljer man en bootsmodell som redan är lite lägre i skaftet eller så drar man ner skaftet på sina högre (likt inspirationsbilden ovanför) så de veckar sig framtill. Stylingpoäng! Jag själv skulle matcha dessa boots till ett par klassiska jeans och en stickad tröja med axelvaddar för en maximal fransk stil.

Högklackad läderstövel

1 495 kr från Zara
Köp

Avalon stövel

ca 2 535 kr från Custommade
Köp

High Boot Suede Stövel

1 499 kr från Agnes Cecilia
Köp

 

Bild: Pinterest

De Knähöga Stövlarna

Den här gamla favoritmodellen ska du inte släppa, om du frågar mig den har fortfarande sin charm. Med rätt styling (viktigt!) så är dessa boots riktigt välklädda. Med det sagt, undvik det vulgära så som korta klänningar eller kjolar. En av mina favoritlooks till hösten är likt på bilden ovanför: en svart stickad tröja stylad med klassiska blåa jeans och svarta knähöga boots.

Hög stövel

802 kr från Cuplé
Köp

Carmen stövel

ca 3 915 kr från Custommade
Köp

Lårhöga stövlar

1 499 kr från H&M
Köp