Accessoarer att införskaffa till strandvistelsen

Bild: Josefin H.J
Artikeln innehåller annonslänkar

Nu står semestern runt hörnet för många eller så har den redan börjat, och förhoppningsvis står även strandhäng på agendan om vädret tillåter. Men det är lätt hänt att på stranden känna sig en aning oklädd och kanske inte så tjusig som önskat. Då är det perfekt att investera i accessoarer till stranden för att piffa upp outfiten som där oftast består av endast badkläder. Accessoarer kan även vara riktigt praktiska med funktioner som underlättar vistelsen på stranden som i många fall kan bli lite väl stökig med sand och mycket grejer att bära med sig.

Så är det dags att uppdatera garderoben för att känna sig extra snygg på stranden är det accessoarerna du ska satsa på, både klassiska och trendiga, för att liva upp badkläderna!

Sandaler i läder eller läderimitation

Bilder via: Acne Studios, Felicia Åkerström, Mathilde Gøhler

Beiga Flip-Flops / Svarta Flip-FlopsSvarta Rem-sandaler / Gröna Rem-Sandaler / Svarta Sandaler / Beiga Sandaler

Lämna flip-flopsen i plast hemma och satsa på ett par sandaler eller flip-flop i läder istället! Då blir skon genast mer funktionell då den funkar lika bra att bära senare under kvällen till middagen. Dessutom blir strandoutfiten mer elegant och feminin samt att de nu trendiga höga sulorna tillåter dig att komma upp lite i höjd och smickra benen utan att bära obekväma klackskor.

Stora strandväskan

Bilder via: Petra Tungården, Victoria Törnegren, Altuzarra

Flerfärgad väska / Adanola Tote /  Svart StråväskaJacquard Handväska / Stråväska med Bruna Läderdetaljer / Stråväska med Svarta Läderdetaljer / Stråväska med Bruna Handtag

Att det behövs en del packning när en dag på stranden väntar är ett faktum och passande nog har de stora väskorna från 2020 fortsatt trenda även i år. Oavsett om du kör på den sportiga tygväskan eller mer romantiska väskan i strå kommer du få plats med all solkräm, vatten och extra badkläder som behövs!

Multifunktionella sjalen

Bilder via: Josefin H.J., By Malina, Hanna Schönberg

Brun Sjal / Zebra SjalBlommig Sarong /  Brun & Vit SjalGrönmönstrad SjalBlå Sarong

Multifunktionalitet – något som kanske borde uppskattas och utnyttjas mer! Sjalen är den perfekta accessoaren till stranden med sina många användningsområden; sitt på den som filt, skydda håret från solen genom att knyta den som en snygg sjalett, samt använd den som en topp eller klänning under lunchen. Eller varför inte piffa upp din stora strandväska genom att knyta på sjalen på ett handtag!

Lager av smycken

Bilder via: Izabel DisplayFelicia Wedin, Rebecka Rosengren

Flerpack Hoops / Croissant Hoop / Chained Up EarringsGuldigt Halsband med Armband / Trio Halsband / Bokstavshalsband / Ring Set / Vattenmelonring / Chunky Guldring

I och med att man på stranden i största mån endast bär badkläder är det lätt hänt att känna sig rätt naken. För att minimera riskerna för detta är det smart, men framför allt otroligt tjusigt, att bära smycken, gärna många i lager på varandra! Under sommaren när huden dessutom blir härligt solkysst är guldsmycken väldigt smickrande för brännan, men föredras silver blir det såklart minst lika snyggt!

Huvudbonader

Bildar via: Celiné, Marie von Behrens, Simonetta Ravizza

Linen Baseball Cap / Mörkblå KepsTowelling Bucket Hat / Mönstrad Bucket Hat / Stråhatt med Bruna Detaljer / Svart StråhattVid Stråhatt

Vikten av SPF har förhoppningsvis inte undgått någon men ett ytterligare solskydd för vårt sköna ansikte och hårsvall är att föredra för att motverka de negativa effekterna av sommarens starka UV-strålning. Huvudbonader skyddar inte endast mot solen utan blir även som pricken över i-et på outfiten, som tidigare nämnt, på stranden blir rätt naken och avskalad. Med en stor pampig stråhatt eller trendig mindre hatt kan du elegant glida in på lunchen med huvudet högt!

*

Är du nyfiken på fler artiklar inom mode? Se våra tidigare modeartiklar här!