Beige är inte tråkigt, speciellt inte med strap-sandalen till

Den här artikeln innehåller annonslänkar
Bildkälla

Det var tydligt under modeveckorna att beige var den hetaste färgen. Idag kombinerar vi den med en trend som hållit i sig ett tag – strap-sandalen! Lisa Aiken, modechef på Moda Operandi, är stilikonen som är inspirationen för både skor och plagg nedan.

När det kommer till att styla en beige look så gäller en enkel regel: att blanda flera toner är okej och gör bara din outfit snyggare!

Kombinera mörka och ljusa toner för att uppnå en beige look som inte känns alldaglig och tråkig. När det kommer till strap-sandalen är The Rows ”Bare leather sandal” klassikern (se orange sandal nedan!). Budgetkedjorna har inspirerats till sina egna versioner och den omtalade skon syns överallt idag – men för en betydligt lägre prislapp än The Rows originalversion.

Nedan har vi listat de snyggaste alternativen på marknaden, matchat med bekväma strap-sandaler för att fullända din hel-beiga look:

Beiga toner

Tröja, byxor, playsuit, scarf, jumpsuit

 

Lisa Aiken, bild.

Strap-sandaler att matcha med

Svarta sandaler, orange sandaler, rosa sandaler, vita sandaler (tv), vita sandaler (th)

Många artiklar på FORNI använder sig av annonslänkar, där vi på FORNI får en liten ersättning per klick. Annonslänkar är inte sponsrat innehåll eller samarbeten. Allt vi redaktörer skriver i våra artiklar är 100% våra egna åsikter och speglas inte av de produkter vi delar med oss av. Om något innehåll är sponsrat eller ett samarbete, är det tydligt reklammärkt högst upp.