Budget vs Lyx: Vinterns trender

Stil för mig är förmågan att kunna blanda budget- och lyxmode utan att kontrasterna blir för stora. Att skapa en stil genom att enbart bära lyxmode kan vem som helst göra, det är ingen konst. Här vill jag istället uppmana er att blanda budget och lyx på ett smart sätt, så det passar både stil och plånbok. Nedan listar jag fyra stora trender denna höst – vad väljer du, budget eller lyx?

Faux Fur-Kappan

Det är inte bara ett långsiktigt plagg att ha i garderoben, utan även den perfekta kappan att lyfta upp vilken outfit som helst. Passar lika bra till jobbet som till festen. I vinter vill jag bära faux-fur i både mörka och ljusa toner, men helst i brunt.

Budget: Mango 899kr vs Lyx: 2NDDAY 2 440kr

 

Manchesterbyxan

Om det är något material du ser överallt just nu är utan tvekan manchester! Jag föredrar den tidlösa manchesterbyxan som passar i din långsiktiga garderob.

Buget: Mango 699kr vs GRLFRND 3 076kr

 

Mint Monokrom

Efter många säsonger av color blocking är vi redo för det monokroma! Att hålla sig till en och samma färg är helt rätt just nu, experimentera gärna med tonerna och material för att ge din look lite extra liv.

Budget: ZARA 899kr vs Valentino 25 609kr

 

Tantrutor

Efter många säsonger av mönstrat är det nu dags för rutor, stora som små. Allt från kläder till accessoarer, tänk lite ”mormor”-känsla i starka och härliga färger.

Budget: Mango 249kr vs 2NDDAY 2000kr

 

Statement-kavajen

En statement-kavaj borde alla ha i sin garderob, den går att använda till allt! Vill du vara lite extra trendig skulle jag slå till på en i sammet, den går att både klä upp och ner beroende på tillfälle.

Budget: Mango 999kr vs Acne Studios 7 899kr

 

(Priser enligt återförsäljare 17/11 2018)