SHOPPA ARTIKEL

De hetaste trenderna i höst

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Efter en lång sommar är jag sugen på att få klä mig i höstmode — det är ju ändå årets bästa modesäsong! September månad är otroligt viktig för fashion-världen eftersom många, viktiga trender inför årets definieras. Det finns en anledning till att modevärldens viktigaste tidningsnummer (många kallar den för “modebibeln”) VOGUEs September Issue släpps redan i augusti inför den kommande modemånaden.

Så vilka är höstens trender? Många! I stället för att lista allihopa har jag valt ut tre av mina favoriter: power suits, monokromt och blommor!

Power Suits

Det här är en av mina favorittrender, så snyggt och enkelt. Finns många olika typer av kostymmodeller vilket gör att trenden passar alla, det gäller bara att hitta vilken modell som känns bäst på sin kroppsform. När jag själv tänker på ”power suits” tänker jag på breda axlar, oversize-kavajer och vida byxor!

Rosa blazer / Rosa kostymbyxor / Rutig blazer / Rutiga kostymbyxor

Monokromt

Den här trend är ytterst tacksam för de som strävar efter att bära mer färg men inte vågar mixa och matcha. Att bära monokromt handlar egentligen om att välja vilken färg du helst vill bära och se till att allt du går i samma. Om du vill vara lite mer avancerad så kan du mixa olika toner av samma färg, det tycker jag är fantastiskt fint och bär gärna själv. Tips: bryt av det monokroma med ”statement”-smycken.

Lila top / Lila byxor / Beige stickad tröja / Beige byxor

Romantiskt Blommigt

En trend som är perfekt för tidig höst och ”mellanvädrett” som sker nu, eftersom det romantiska blommönstret gör sig bäst på en klänning. Välj gärna ett mönster med svart bas för att undvika ”sommarkänslan”, det är ändå september. Tips: matcha med lite högre boots för den perfekta höstlooken.

Blommig klänning 1 / Blommig klänning 2 / Blommig klänning 3 / Blommig klänning 4