Ge dina kläder nytt liv med NA-KD Circle – vi tipsar om 5 perfekta höstoutfits

Samarbete medNA-KD

Lyssna på det här: spara pengar och minska ditt klimatavtryck. Låter inte så tokigt va? Med NA-KDs nya tjänst, NA-KD Circle kan du nämligen göra de båda – och det är dessutom busenkelt. Genom att ha ett konto på NA-KD kan du numera både köpa och sälja dina kläder direkt via deras sajt. Vi testade tjänsten för att se vad den erbjöd och slutade upp med ett helt gäng härliga höstoutfits. Om inte det här är framtidens mode – då vet jag inte vad.

NA-KD Circle fungerar egentligen precis som deras huvudsakliga plattform, men med ett större miljö- och ekonomifokus. Du skrollar i butiken för att se vad den erbjuder, hittar något du gillar och placerar varan i din varukorg. Självklart är priset reducerat då det endast är pre-loved fashion som erbjuds på NA-KD Circle. Dock vill jag understryka det faktum att du verkligen kan hitta de senaste trenderna även second hand. I ett modeklimat som fortfarande går relativt snabbt så hamnar även det senaste på andrahandsmarknaden. Är du å andra sidan intresserad av att sälja kläder istället för att köpa så går det även bra att göra via NA-KD Circle. Skicka in dina gamla NA-KD plagg och du kan snart se dom på plattformen. När dom sedan blivit hanterade får du store credits att använda på NA-KDs hemsida. Det har aldrig varit smidigare att vara en miljöhjälte!

Låt oss titta på vad vi hittade på plattformen för att skapa perfekta höstlooks med: 

Först ut: perfekt beiga kostymbyxor, stickad väst och med en trenchcoat över. Det perfekta receptet på en riktigt bra höstlook! För mig handlar tidig höst om att kompensera värme med kyla – västen är perfekt för det! Under varmare dagar kan du använda västen som den är och senare in på hösten och när kallare dagar kommer kan du förslagsvis ha en skjorta under. I det här fallet stod beige på klädschemat och då passar det perfekt att matcha den med en beige trench. Att matcha olika nyanser av beige och brunt kommer tillbaka varje höst, så även denna! Vill du tjäna stilpoäng så matchar du de löst sittande kostymbyxorna med chunky sandaler. Det är alla modegurus go-to just nu!

NA-KD

Både västen, byxorna och trenchcoaten är givetvis signerade NA-KD och har hittats på deras NA-KD Circle sida. På sidan har dom 90 dagars returrätt så blir du missnöjd med dina plagg har du god tid på dig att returnera. Just nu ligger det 4119 plagg uppe på NA-KD Circle så om du trott att valmöjligheterna blir sämre på second hand så är det läge att tänka om. Jag älskar att fynda plagg på sidor som den här. Inte nog med att man sparar pengar på det utan också för att det är betydligt lättare att hitta mer unika plagg samt för att jag verkligen gillar tanken av en mer circulär garderob. Jag brukar försöka se det som att mina plagg flyttar in hos mig, jag använder dom ett tag och när jag sedan tröttnat på dom säljer jag plaggen vidare.

NA-KD

Nästa look är en blandning av beige och svart – två klassiska favoritfärger i ett. Jag tycker verkligen att man under den här årstiden ska ta tillvara på att det faktiskt fortfarande är möjligt att komponera öppna skor och lite tunnare kläder med stickade tröjor och annat som värmer. Så använd dina öppna skor, kjolar och klänningar några sista gånger innan du lägger dom på hyllan för att göra plats åt den mer vintriga garderoben. Den här looken är en beige oversized stickad tröja tillsammans med ett par tights. Oavsett om du ska gå på en promenad, till kontoret eller möta upp vänner på stan för en middag så kan tights verkligen stylas till mycket som håller dig både bekväm och snygg!

NA-KD

De sista looksen för den här gången är två perfekta höstklänningar. Precis som jag nämnde tidigare så tycker jag verkligen att man ska tillfället i akt och faktiskt använda sina klänningar tillsammans med öppna skor innan hösten gör det fysiskt omöjligt. Längre in på hösten kan klänningarna istället matchas med boots eller stövlar. Stickat med en twist är en trend som är värt att lägga på minnet inför hösten! Älskar dessa klänningar! Den ena är hög i halsen med klassiska detaljer, kabelstickad och med en slits. Den andra med stilsäkra axelvaddar och öppen rygg. På NA-KD Circle finns det hur mycket fina klänningar som helst och om jag vore ni så skulle jag satsa på en stickad klänning nu till hösten – höstens mest säkra plagg! Dessa outfits kan matchas med en kavaj för att få lite mer värme de dagarna då vädergudarna inte riktigt är på vår sida.

NA_KD

 

*

Vill du läsa mer om mode? Tryck här