Håll stilen hemma med dessa snygga myskläder

Foto av cottonbro från Pexels
Den här artikeln innehåller annonslänkar

Jag har hört det säkert 1000 gånger – för att vara så produktiv som möjligt hemma så måste du klä dig i vanliga kläder. Är det på allvar någon som tycker att det låter som en bra idé? Tänk dig själv: du sitter hemma i soffan och ska riva av en jobbdag. Klär du verkligen på dig tighta jeans och en skjorta? Det tror jag faktiskt inte! Så istället för att fortsätta sprida den lögnen tycker jag att det är läge att föreslå ett alternativt sätt att klä sig när man är hemma. Med snygga och bekväma myskläder håller du nämligen både stilen, komforten och produktiviteten vid liv!

Att klä sig i snygga kläder känns lyxigt, och det kommer att kännas betydligt bättre än att tvinga på sig ett par skavande byxor. Så inspireras av kollagen och unna dig ett snyggt mjukisset! Fundera även över vilka av plaggen du skulle kunna tänka dig att ha även på jobbet när du inte orkar klä dig. Då har du genast en lösning på hemmaproblemet och dessutom en snygg jobboutfit för en dag utan några inbokade möten.

Snygg i jordnära toner

myskläder

Doftljus / Väst / Tofflor / ByxorPläd

Jordnära toner känns enligt mig väldigt rätt för att hålla stilen hemma. Det sitter Hollywood-glam i ett snyggt beiget mjukisset, och den känslan vill jag gärna ha stora portioner av. Tänd ditt favorit-doftljus, stoppa i fötterna i ett par härliga tofflor och känn lyxen i att svira runt i denna outfit hemma.

Bekväm och trendsäker

snygga och bekväma plagg

Tröja / Mask / Byxor / TofflorDoftljus

Farfars-tröjan har varit på trendradarn hela hösten – och den syns fortfarande i många olika upplagor. Förutom att modellen är just trendig så är den dessutom otroligt skön. Matcha med ett par löst sittande byxor och du har en outfit som fungerar både hemma och på jobbet.

Kjol är aldrig en dålig idé

myskläder

 

Shampoo /Kjol / Tröja / Bh / DiademLip balm

Att glida runt hemma i kjol, uppsatt hår och siden-bh låter ganska härligt va? Det tycker jag med! Det kryllar av likande set i butikerna just nu, så inhandla ett som du kan använda länge. Att bära kjol är dessutom ett perfekt sätt att luras på – det ser nämligen uppklätt ut, men är mycket bekvämare än byxor. Så med denna outfit slår du två flugor i en smäll!

Ett snyggt pyjamasset

snygga och bekväma plagg

Serum / Bh / Pyjamasset / Örngott i satin / Rumssprey

Vill du vara både chicast i hemmet och på festen, så satsar du på ett snyggt sidenset. Matcha med tofflor när du jobbar hemma och med klackar för en festlig kväll. Om jag hade fått önska mig en sak just nu – då hade det faktiskt varit detta!

Fin i beiget

myskläder

 

Tofflor / Beiga byxor / Stickad topp / Scrunchie / Handkräm

Svira upp håret i en bulle och ta fram dina gulligaste tofflor. Med en moderiktig stickad topp och ett par byxor i kashmir är du både bekväm och otroligt snygg. Denna outfit känns väldigt lagom, men möter du dina grannar i trappan med soppåsen i högsta hugg, iklädd detta – då lovar jag dig att dom blir gröna av avund!

 

Vill du läsa mer om mode – spana in kategorin här!