SHOPPA ARTIKEL

Klänningar för våren och sommarens festligheter

Artikeln innehåller annonslänkar.

Våren och sommarens festligheter börjar närma sig med stormsteg. Michaela ska på bröllop redan nästa helg, så vi har febrilt letat klänningar till henne. Vi hittade massor av fina kreationer där ute i flera olika färger och mönster. Ska du också på bröllop i vår? Eller har du kanske någon annan härlig tillställning i sommar? Scrolla ner för inspiration!

Gult

…är inte fult! Även denna säsong är gult säsongens trend-färg och vi kunde inte vara gladare över det. Hur härlig blir man inte i färgskalans gladaste färg?

vänster / höger

vänster / höger

Rött

Enligt gamla seder skulle man absolut inte bära rött på bröllop, då det betydde att man hade haft ihop det med brudgummen. Men det var då och idag är det fullt acceptabelt att bära rött. Tur det, för hur snyggt och somrigt är det inte?

vänster / höger

vänster / höger

Blått

Vem vill inte matcha himlen och havet? En blå klänning är ett säkert kort när det kommer till festliga tillställningar under halvårets ljusare dagar.

vänster / höger

vänster / höger

Grönt

ÄR skönt och min personliga favoritfärg! Det är lätt att glömma bort denna fantastiska färg som finns i många härliga nyanser. Tror bestämt att jag kommer att klicka hem en av dessa nedan för sommarens festligheter!

vänster / höger

vänster / höger

 

Artiklar att lyssna på
TILLBAKA