SHOPPA ARTIKEL

Så gör du din vinteroutfit mer exklusiv

Bildkälla: Pinterest
Den här artikeln innehåller annonslänkar

En modefråga jag regelbundet får är hur man får sin vinter-(eller tidiga vår!)look att se mer exklusiv och moderiktig ut. Nej, det är inte lätt att få den stora dunjackan och vinterkängorna att se fashionabla ut… men allt går! Varför inte sätta det trendiga bältet utanpå din dunjacka? Eller byta ut mössan mot hatten? Här kommer tre tips till en mer fashionabel vinteroutfit.

Markerade axlar

vinteroutfit
Bildkälla: Pinterest

En historisk trend som kommer tillbaka emellanåt är de breda axlarna. Jag tycker att denna trend ger en mäktig känsla över din look oavsett tillfälle. Den bredaxlade kavajen är verkligen mitt to-go plagg när jag inte vet vad jag ska ha på mig, för att inte tala om hur mycket modegraden och exklusiviteten höjs i din annars kanske vardagliga outfit. Du kan också bygga lager på lager under denna mäktiga kavaj — det blir lika trendigt som varmt, och plats det finns det ju faktiskt…

Oversize Blazer

Oversize blazer från NAKD.  
499 kr från NA-KD
Köp

Hourglass wool-twill blazer

Blazer i ull från Balenciaga.
Ca 2000 kr från Balenciaga
Köp

Volume Sleeve Blazer

V-ringad blazer i regular fit och croppad design från ASOS.
Ca 300 kr från ASOS
Köp

Addera hatten

vinteroutfit
Bildkälla: Pinterest

Ett enkelt sätt att göra din vinteroutfit mer exklusiv är att byta ut mössan mot en hatt. Nej det är inte lika varmt (trots att det finns ullhattar!), men det är värt den snygga looken. Det är dessutom den perfekta accessoaren för de dagar du inte vill visa håret, eller påsarna under ögonen från gårdagskvällens drinkar på stan.

Felt Fedora Hat In Tobacco

Hatt från ASOS.
Ca 200 kr från ASOS
Köp

Fedora Hat Dante

Ca 1500 kr från Bronté
Köp

Virginie wool-felt hat

Ullhatt från Maison Michel, tillverkad i Frankrike.
Ca 5500 kr från Maison Michel
Köp

Mäktiga bältet

vinteroutfit
Bildkälla: Pinterest

Bältet är ingen ”ny” trend men det fungerar fortfarande lika bra för att få vilket plagg som helst att se mer exklusivt ut – allt från klänningen till jeansen eller kavajen. Just nu är jag inne på breda bälten med kreativa spännen, vilket jag likaväl kan bära ovanpå min dunjacka.

Textured-leather belt

Ca 3500 kr från LOEWE
Köp

Querrin diamante heart buckle belt

Bälte med hjärtformat knäppe från ASOS.
Ca 200 kr från ASOS
Köp

Sandra Belt

Bälte med kedjespänne från Gina Tricot.
139 kr från Gina Tricot
Köp

Det var 3 tips på hur du gör din vardagliga vinteroutfit snäppet mer exklusiv och moderiktig – två flugor i en smäll! Vilket tips kommer du haka på? Läs mer modetips HÄR!