Så stylar vi vårens snyggaste accessoar

Artikeln är i samarbete med Chimi Eyewear och innehåller reklamlänkar.

chimi

Våren är snart här (även om det inte alltid känns så) och vad passar då bättre än att investera i den viktigaste våraccessoaren – solglasögonen! Vi har fått testa Chimi Eyewears nylanserade modell #005 som vi fullkomligen älskar – både för dess design och kvalitet. Solglasögonen är handgjorda i ett cellulosacetat av premium kvalitet samt att de har ett 100 % UV-skydd. Är du ute efter ett par solglasögon i snygg design, men hög kvalitet och till ett bra pris är Chimi definitivt ett varumärke ett spana in!

Använd koden DAILYFORNI så får du 15 % rabatt på solglasögonen nedan fram till den 25/2.

chimi

chimi

Svarta solglasögon är basen i garderoben och ger en cool men avslappnad look. Vill du ha ett par som fungerar till det mesta är svart definitivt en färg att satsa på. För en cool vardagslook stylar vi dem med vit skjorta, blåa jeans och en skinnjacka. Addera en sjal i någon stark färg för att piffa till lite extra.

Du hittar de svarta solglasögonen HÄR (klick!).

chimi

Solglasögon med spegelglas är både trendigt och praktiskt (om du vill kunna spana på folk utan att det syns). Dessa snyggingar i guava (rosa) passar perfekt till vårens ljusa och beigea toner. Styla till en kappa i kamelfärg eller en helvit outfit så blir dessa en snygg detalj som ger outfiten det lilla extra.

Du hittar de rosa solglasögonen HÄR (klick!).

chimi

chimi

Ett par bågar i acai (blått) är det perfekta valet om svart känns för safe och rosa för galet. Dessa går att matcha i oändliga variationer men gör sig framförallt snygga till en stilren outfit med exempelvis blåa jeans. En vit överdel gör att solglasögonen verkligen får den uppmärksamhet som de förtjänar. Addera gärna en kompletterande färg som rött eller rosa i detaljerna (se revärerna på jeansen) för en fulländad look.

Du hittar de blåa solglasögonen HÄR (klick!).