Såhär håller du stilen i november

Artikeln innehåller annonslänkar
Bild: Sylvie Mus

November, en ganska trist månad generellt. Stilen i november känns ganska platt, vädret är grått och allt vi gör är att invänta december. Covid-19 håller fortfarande världen i ett stabilt grepp och det kan verkligen vara svårt att se saker från den ljusa sidan just nu. Dock vill jag att vi enas om en sak, kläder kan liva upp vilken situation som helst. Hur ytligt det än låter så känns ofta saker bättre om man har en snygg outfit på sig.

Därför känns det passande att liva upp november med snygga outfits och stylingar. Jag har nämligen stött på ett helt gäng sådana när jag har levt i det parallella universumet Instagram det senaste. I flödet har de ena snygga skorna avlöst de andra och att få se folks lyckliga millisekunder utav livet laddas upp som en post i flödet har verkligen gjort mig glad det senaste. För att inte tala om hur glad jag blir när jag får ta del av bilder som laddas upp iförd en snygg outfit och en självsäker pose. Det är sånt man får liv utav just nu, så vältra er i snygga outfits och håll stilen med hjälp utav Instagrams proffs-stylister:

Vinterstyla klänningen

Bild: Fanny Ekstrand

Klänningar är alldeles för snygga för att bli förpassade till att endast använda på sommarhalvåret. Gör som stilgurun Fanny och anpassa plagget till den kyligare säsongen så får du användning för plagget även nu. Var inte rädd för att klä dig i flera laget, utan låt varje lager ta sin plats i stylingen. Lek med olika färger men se till att hålla en röd tråd genom dina lager. Vill du vara trendigast på stan så är klänningen det självklara valet att testa just nu!

Bella dress

599 kr från Gina Tricot
Köp

Wilja polo

229 kr från Gina Tricot
Köp

STRAIGHT High-Waist Jeans

699 kr från ARKET
Köp

Chunky Leather Boots

1900 kr från ARKET
Köp

Polotröjor som tar plats

Bild: Lisa Olsson

Vintersäsongens härligaste plagg stavas polotröja. Jag älskar att gömma mig i en hög krage och begrava min hud som skiftar i blått under vinterhalvåret – och då är en polotröja perfekt. Denna säsongen är grön färgen som är på allas läppar, så för att plocka stilpoäng satsar du på grönt! Matcha med en oversized kavaj och ett par snygga jeans så har du en outfit som är både snygg och bekväm. När man pinnar ner säsongens mode så är det otroligt mycket basicplagg – så var inte rädd för att bära både jeans och kavaj samtidigt. Denna säsongen vill vi se samma plagg matchade på olika vis i olika outfits, hållbart och bra mode!

Cropped Roll-Neck Jumper

899 kr från ARKET
Köp

Oversized Wool Hopsack Blazer

1 500 kr från ARKET
Köp

Wide High Jeans

349 KR från H&M
Köp

Kavajen i fokus

stilen i november

Bild: Ellie Delphine

Den oversizeade kavajen är med även här! Personligen så älskar jag att vi inte gör så stor skillnad mellan manligt och kvinnligt på modefronten i år. Bara för att du är kvinna behöver du inte bära tighta jeans och små toppar, utan nu gäller det att ta plats med stora statement plagg. För att få till en liknande look som ovan så är det viktigt att tänka på att om du vill få till det där lilla extra så gå upp en storlek i både jeansen och kavajen. Man ser inte cool och avslappnad ut i tighta byxor och en kavaj som man inte kan röra sig i. Njut utav att kunna andas och var trendig på samma gång!

Oversized Wool Blazer

1750 kr från & OTHER STORIES
Köp

Polotröja i pimabomull

199 kr från H&M
Köp

STRAIGHT High-Waist Jeans

699 kr från ARKET
Köp

Chunky Leather Boots

1 900 kr från ARKET
Köp

Krage och väst

stilen i november

Bild: Linda Persson

Om du ska köpa två nya plagg i november så hade jag satsat på en blus med krage och en väst. Båda dessa är perfekta plagg då dem går att kombinera på alla möjliga olika vis och de båda skriker dessutom chict. Jag har bott i både väst och blusar med krage det senaste och jag älskar det. Det är komplimangs-säkrade plagg som går busenkelt att både klä upp och klä ner. Vill du vara nästan löjligt snygg så matchar du blusen med kragen till en svart puffig klänning – det ger wow känsla.

Embroidered Wide Collar Blouse

799 kr från ARKET
Köp

Ribbstickad slipover

199 kr från H&M
Köp

Bag Loop

3 950 kr från Little liffner
Köp

Cornelia Trousers

899 kr från Twist & Tango
Köp

stilen i november

Bild: Uchenna Okolo

Att ha ett välsittande kostymset i sin garderob är som att ha ett ess i rockärmen. Vilken dag du än tvivlar på vad ska ha på dig kan du fram setet och du har en färdig outfit. Denna säsongen ser vi mycket rutigt i seten men även helfärgade i grått och brunt. Får jag bestämma så har man vida byxor i kombination med en stor kavaj. Det gör att setet både är bekvämt och får dig att se riktigt fashionabel ut.

DUBBELKNÄPPT KAVAJ

859 kr från Zara
Köp

DAD PANTS

399 kr från Zara
Köp

Chunky Leather Boots

1 900 kr från ARKET
Köp

*
Vill du läsa mer om mode? Tryck här!