Säsongens snyggaste vårjackor

Bildkällor: Pinterest
Den här artikeln innehåller annonslänkar

Om man romantiserar våren så är det lätt att visualisera sig själv utan någon som helst jacka – om vi däremot ser på verkligheten så inser vi ganska fort att en vårjacka är en nödvändig investering. Lyckligtvis finns det många snygga modeller den här säsongen, och butikerna svämmar.

Se över din garderob och för att förstå vilken typ av jacka som hade kompletterat dina plagg på bästa sätt. Du kanske redan har en trench coat men känner ett behov av en kortare jacka, eller så kanske du har bytt jobb och vill se mer uppklädd ut i en kavaj-modell. Alternativen för vårjackorna i år är många – nedan hittar du de trendigaste modellerna för säsongen!

Workwear

En otroligt snygg variant på jackan är i vår en kort “workwear jacket”. Enligt mig så matchar du den snyggast till ett par lite högre byxor eller en klänning. Denna jackan kommer i regnbågens alla färger och har setts på de trendigaste modeprofilerna i stan. Med denna jackan visar du att du har koll på läget!

 

Workwear Suit Jacket

1 500 kr från ARKET
Köp

Cropped Wool Blend Workwear Jacket

1 300 kr från & OTHER STORIES
Köp

Cotton Twill Workwear Jacket

890 kr från ARKET
Köp

Ljusa kappor

Vårens mest lätt-matchade jacka är den ljusa kappan! Den passar lika bra till sneakers och jeans som till klackar och klänning, och den får alla outfits att se sådär härligt high-end ut. Vill du vara trendigast i stan satsar du på en rak eller “boxy” modell på kappan!

Vårjackor

Karlee Coat

1 000 kr från WEEKDAY
Köp

Rak kappa

499 kr från H&M
Köp

Ode oversized pinstriped grain de poudre wool coat

9 000 kr från ACNE STUDIOS
Köp

Kavajer

Kavajtrenden fortsätter! Till våren och sommaren fungerar en kavaj utmärkt som en lättare jacka, och frågar du mig så får kavajen gärna vara oversized – det skapar en perfekt blandning av uppklätt och avslappnat. Vill du ha mer än en enfärgad kavaj så finns det hur många fina rutiga varianter som helst på marknaden!

Vårjackor

Loreo oversized double-breasted cotton-blend blazer

5 500 kr från TOTEME
Köp

Janine belted double-breasted wool and mohair-blend blazer

5 700 kr från ACNE STUDIOS
Köp

Oversized Wool Blend Tailored Blazer

1 450 kr från & OTHER STORIES
Köp

Trench coat

Trenden som aldrig dör stavas t-r-e-n-c-h c-o-a-t. En trench coat är smartaste köpet du kan göra om du vill ha ett plagg som du kan bära år efter år. Den snyggaste modellen just nu tycker jag är den som är något oversized och rak. Vill du köpa en som du kan ha i många år så satsa på en enkel och stilren modell!

Vårjackor

Granateple convertible cotton-gabardine trench coat

5 300 kr från HOLZWEILER
Köp

Kappa med knytskärp

599 kr från H&M
Köp

Oversized Trench Coat

1 900 kr från ARKET
Köp

 

Vill du läsa mer om mode? Då hittar du kategorin här!