SHOPPA ARTIKEL

Tre våroutfits under 1200kr

Den här artikeln innehåller annonslänkar
Bildkälla: Pinterest

Med våren runt hörnet och alldeles för mycket tid hemma just nu så kan vi inte sluta tänka på vad vi vill bära på stan senare i vår. För att få till så många outfits som möjligt vill vi också gärna att de har en låg prislapp. Svart, beige eller färg – vad är du sugen på? Här bjuder vi på tre våroutfits med inspiration från modeveckorna och alla med tillhörande stylingtips för dig att kopiera rakt av. Dessutom kommer du över hela outfiten för under 1200kr! 

Les Beiges

våroutfits

Bildkälla: Pinterest

Vårens hetaste trend är utan tvekan färgen beige, på alla sätt och vis. Om du följer trendböckerna så ska du gärna matcha hela din look i olika toner av just beige. Ett stylingtips till denna trend är att börja med två olika toner och sedan matcha resterande komponenter i en enkel färg så som vit, vilket du med tiden utvecklar till en hel beige look.   

I denna look under 1200kr låter vi blusen vara i fokus och adderar sedan komponenterna utefter den. Med enkla toner som bas satsar vi istället på spännande accessoarer så som halskedjan, leopardskorna och stråväskan. Vill du läsa mer om accessoarer så har vi skrivit en artikel om det här.

Matte Chunky Chain Necklace

74 kr från NAKD
Köp

Tea tie pu shirt

449 kr från Gina Tricot
Köp

Handväska i jute

299 kr från H&M
Köp

Slacks

249 kr från H&M
Köp

Leo Printed Kitten Pumps

99 kr från NA-KD
Köp

Svart och vitt i vanlig ordning

våroutfits

Bildkälla: Pinterest

Den klassiska kombinationen av svart och vitt gör en aldrig besviken. För att din outfit inte ska bli allt för vardaglig, så är ett stylingtips att prova dig fram med olika material och former – exempelvis lack och vågigt. Med enkla färger har du mer utrymme för att ta ut svängarna på andra håll.

I denna look under 1200kr ger vi lackbyxorna matchat med den flickigare blusen en central roll. Vi adderar sedan den klassiska jeansjackan, ballerinaskorna och clutchen för en stilren touch.

Canvas jacket with pocket detail in black

199 kr från Bershka
Köp

Hilma top

259 kr från Gina Tricot
Köp

Mjuk axelremsväska

249 kr från H&M
Köp

Jaz patent trousers

249 kr från Gina Tricot
Köp

Scallop Ballerina Black

69 kr från H&M
Köp

Pastelldrömmen

våroutfits

Bildkälla: Pinterest

Jag älskar pasteller och tycker att det är en av vårens höjdpunkter när man äntligen får klä sig i just det. Att matcha pasteller är inte lika lätt som man tror, det blir enkelt för mycket och färgerna kan skära sig. Därför är mitt stylingtips till dig att satsa på en kavaj i pastellfärg som du sedan matchar med en enklare blus och de klassiska jeansen – alltid pangsnyggt!

I denna look under 1200kr har vi gått ’all in’ på pasteller. Detaljer så som volanger, sammetsmaterial och miniväskan gör din outfit lite extra välklädd.

Eleanor Oversize blazer

399 kr från Gina Tricot
Köp

Emmy Frill Blouse

299 kr från NA-KD
Köp

ASOS DESIGN mini bag in yellow croc

100 kr från ASOS
Köp

Tapered High Jeans

229 kr från H&M
Köp

Velvet Bow Kitten Heels Blue Stone

99 kr från NA-KD
Köp

 

Vilken outfit av dessa är mest du? Dela gärna med oss på @forni!