Accessoarer att införskaffa inför våren

Bild: Alex Holyoake via Unsplash
Den här artikeln innehåller annonslänkar

Om jag ska vara helt ärlig så befinner vi oss just nu i en modemässig tråk-period. Man vill inte göra någonting åt sin vinterstil och det är fortfarande för kallt för att börja piffa upp till vårstil. Det man kan göra är att jobba med accessoarer! De kan liva upp vilket plagg som helst – vilket gör att du behöver färre plagg i din garderob. Ekonomiskt, snyggt och miljövänligt.

Så vill du uppdatera garderoben med något du kan ha med dig i både din vinter- och vårstil så är det någon av accessoarerna nedan du borde gå på! Det är en härlig blandning av klassiker och nykomlingar.

Den stora väskan

Bilder via: Bottega Veneta, Jil Sander

Vit väskaBrun flätad väska / Svart shopper / Brun clutch / Beige axelväska

Lämna de opraktiska minimalistiska väskorna i 2019! Som ett rebelliskt gensvar på de förra årets miniatyr-väskor är det stort som gäller i år. Ju större desto bättre – nu är tiden då du faktiskt får plats med dina prylar i din väska. Uppdatera din väska till en i storlek större!

Bältet

Bilder via: Modedamour, Filippa Hägg, Anniken Jørgensen

Svart brett bälte / Mörkbrunt bälte / Ljusbrunt bälte / Rosettformat svart bälte / Smalt grått bälte

Jag har sagt det förut, men det tåls att sägas igen – ett bälte räddar alla outfits! Ska du göra om din kontors-outfit inför AW:n så är det bältet i midjan som räddar dig. Vill du istället göra om din oversize kappa till en lite nättare modell? Låt bältet göra jobbet.

Kepsen

Bilder via: Josefine H.J, Anniken Jørgensen, Felicia Åkerström

Svart keps MarantVit keps / Beige keps / Svart quiltad keps / Svart keps

Keps-trenden är min bästa trend just nu. Jag tycker att man får en omedelbar cool aura kring sig så fort man sätter på sig huvudbonaden, och kepsen går att matcha till precis allt! En bonus är också att du aldrig mer behöver tvätta håret.

Solglasögon med attityd

Accessoarer

Bilder via: Sophia Roe, Megan Adelaide Schaefer, Rosie Huntington Whiteley

Bruna solglasögon / Cateye i brunt / Rundade bruna bågar / Svarta stora bågar / Svarta solglasögon med leopardRunda bruna bågar / Cateye med sköldpaddasmönster

Som vanligt tar solglasögonen plats. Oavsett om du väljer en mindre modell med ett roligt mönster eller håller dig till en klassiskt stor ram, så är du rätt i tiden. Allt som är motsatsen till diskret är trendigt.