Accessoarer att införskaffa inför våren

Bild via: The Zoe Report
Den här artikeln innehåller annonslänkar

Om jag ska vara helt ärlig så befinner vi oss just nu i en modemässig tråk-period. Man vill inte göra någonting åt sin vinterstil och det är fortfarande för kallt för att börja piffa upp till vårstil. Det man kan göra är att jobba med accessoarer! De kan liva upp vilket plagg som helst – vilket gör att du behöver färre plagg i din garderob. Ekonomiskt, snyggt och miljövänligt.

Så vill du uppdatera garderoben med något du kan ha med dig i både din vinter- och vårstil så är det någon av accessoarerna nedan du borde gå på! Det är en härlig blandning av klassiker och nykomlingar.

Den stora väskan

Vit väskaBrun flätad väska / Svart shopper / Brun clutch / Beige axelväska

Bilder via: Bottega Veneta, Jil Sander

Lämna de opraktiska minimalistiska väskorna i 2019! Som ett rebelliskt gensvar på de förra årets miniatyr-väskor är det stort som gäller i år. Ju större desto bättre – nu är tiden då du faktiskt får plats med dina prylar i din väska. Uppdatera din väska till en i storlek större!

Bältet

Svart brett bälte / Mörkbrunt bälte / Ljusbrunt bälte / Rosettformat svart bälte / Smalt grått bälte

Bilder via: Modedamour, Filippa Hägg, Anniken Jørgensen

Jag har sagt det förut, men det tåls att sägas igen – ett bälte räddar alla outfits! Ska du göra om din kontors-outfit inför AW:n så är det bältet i midjan som räddar dig. Vill du istället göra om din oversize kappa till en lite nättare modell? Låt bältet göra jobbet.

Kepsen

Svart keps MarantVit keps / Beige keps / Svart quiltad keps / Svart keps

Bilder via: Josefine H.J, Anniken Jørgensen, Felicia Åkerström

Keps-trenden är min bästa trend just nu. Jag tycker att man får en omedelbar cool aura kring sig så fort man sätter på sig huvudbonaden, och kepsen går att matcha till precis allt! En bonus är också att du aldrig mer behöver tvätta håret.

Solglasögon med attityd

Accessoarer

Bruna solglasögon / Cateye i brunt / Rundade bruna bågar / Svarta stora bågar / Svarta solglasögon med leopardRunda bruna bågar / Cateye med sköldpaddasmönster

Bilder via: Sophia Roe, Megan Adelaide Schaefer, Rosie Huntington Whiteley

Som vanligt tar solglasögonen plats. Oavsett om du väljer en mindre modell med ett roligt mönster eller håller dig till en klassiskt stor ram, så är du rätt i tiden. Allt som är motsatsen till diskret är trendigt.

Håraccessoarer

Accessoarer

Diadem med pärlor / HårklämmaDiadem leopard / HårspänneScrunchie / Fluffigt hårspänne

Bilder via: The Zoe Report, Bella Hadid, Viktoria J. Hutter

Ett kul sätt att känna sig mer piffig är att addera accessoarer i håret. Välj och vraka mellan fina diadem, hårklämmor och scrunchies. Det finns lika många fina alternativ som det finns frisyrer – så välj det alternativet som passar din stil och ditt hår.

Halsband som tar plats

Accessoarer

Halsband med berlock / Halsband i silver / Halsband med pärla / Halsband med kedje-effektHalsband med guldberlock

Bilder via: Zoe Kravits, Zsymon Brzóska

Det finns inget lättare sätt att uppgradera en outfit på än att addera ett halsband. Det snyggaste jag vet är att ha en avskalad outfit och ett maxat halsband. Utnyttja detta och låt din t-shirt bli ett riktigt guldkorn ihop med din halskedja.

Vill du ännu mer inspiration på vad du kan ha på dig? Läs artikeln om vardags-outfits här.