Trendiga hattar som håller dig sval i värmen

Bild: @thenxcvintage
Artikeln innehåller annonslänkar

Jag har dragit på mig en ny besatthet i form av hattar, huvudbonader, kepsar och alla andra när-relaterade accessoarer att pryda huvudet med. Det känns som att det ofta är huvudbonaden som sätter pricken över i:et på en outfit eller look, och därför känner jag att jag kan inte längre leva ett liv utav dem.

Förutom att hattar i alla dess former är supersnygga i sig så fyller dom dessutom många praktiska syften. På sommaren svalkar dom och skyddar ditt hår ifrån att bli solblekt. På tal om hår så är dessutom en hatt det bästa du kan bära för att slippa fixa till håret. Tänk dig vad praktiskt och stilfullt att vakna upp med trist hår men att i samma sekund inse att du har världens snyggaste hatt som hänger i garderoben. Problem solved! Ja det finns nog lika många fördelar med att bära hatt som det finns snygga hattar i butikerna just nu, så här kommer ett axplock:

Stråhatten

Hattar

Hatt / Hatt svart / Svart hatt

Den klassiska stråhatten går aldrig ur tiden. Tack vare modehuset Jacquemus och deras modevisning är det extra trendigt att i år bära stråhatten i storlek XXL. Skapa en dramatisk look med en stor hatt och slipp undan solens starka strålar. En detalj som jag älskar och som finns överallt är den lilla rosetten på hatten, den ger ett ordentligt sug efter Rivieran.

Hattar

Bilder: @handinfire

Buckethatten

Hattar

Prickig hatt / Randig hatt / Blommig hatt

Vill du vara den coolaste katten i stan så svalkar du dig med en buckethat. Dessa lekfulla hattarna kommer i alla möjliga färger, mönster och former och här kan du gå loss på riktigt. Personligen älskar jag att matcha en mer avskalad look till en maxad buckethat, det känns kompletterande och som en modemässig fullpott.

Hattar

Bilder: @annasarlvit & @maggie_mccormack

Kepsen

Blommig keps / Svart keps / Blå keps

När du har hittat den rätta kepsen då kommer den att bli din bästavän, jag lovar! Kepsen går att matcha till precis allting, och den räddar upp en dålig hårdag på nolltid. För att vara på den säkra sidan köper man en keps i varje färg, då har man räddat upp håret för vad man än tar på sig.

Bilder: @lindapeee & @annasarlvit

*
Vill du läsa mer om mode? Tycker här!