Vi har finkammat butikerna – här är de bästa köpen just nu

Välkommen till ett helt nytt koncept här på Forni: Vi har finkammat butikerna – här är det bästa köpen just nu! Över ett planeringsmöte i början av månaden kom vi på den briljanta idén att vi tar en sväng på stan varje månad och samlar de finaste plaggen vi hittar i en artikel. Även om vi alla är stora fan av internet-shopping så nickade vi allihopa instämmande när vi diskuterade att man oftast vill ha sett plaggen på någon innan man väljer att klicka hem dom själv. Därför har vi gjort jobbet åt er och provat oss igenom butikernas utbud för att ni ska kunna luta er tillbaka, se hur plaggen sitter på en riktigt person och kanske klicka hem något ni gillar.

I den här upplagan av artikel finns jackor, basics, snygga stickade tröjor och en hel del accessoarer. Allt du behöver i oktober med andra ord!

Jacka

Först ut – Michaela provade en jacka som håller dig både varm och snygg i höst. I denna puffiga dröm kan du tackla både en dag på stan och en dag i parken. Extra plus för att färgen är så fin! Sitter du dessutom inne på ett par bruna ögon så är det precis de här kulörerna du ska röra dig i för att få din blick att poppa.

Tröja

En stickad modell som har varit väldigt på tapeten det senaste är den kortärmade stickade toppen. Väldigt chic om du frågar mig! Denna blev snabbt en favorit hos mig eftersom att ärmarna var så långa, gillar verkligen när kortärmade tröjor sträcker sig nästan ner till armvecket.

Kavaj / Väska

Dessa två bilderna är placerade bredvid varandra utav strategiska skäl, jag vill att ni ska se hur fina de hade varit ihop! Tänk er kavajen och den söta väskan en härlig höstdag, jag tror inte att det kan bli mer rätt än så.

Jacka

Ytterligare en snygg jacka i min absoluta favoritfärg – brunt. Älskar att den här jackan är ett basplagg, men ett roligt sådant. Med lite annorlunda skurning och dubbelknäppning klassas den som en nytänkande jacka men som kommer att fungera år ut och år in. Det är precis den här typen av plagg man ska satsa på i en hållbar garderob!

Tröja

En mysig tröja i den perfekta gröna färgen – ja tack! Så kul att designern har lekt med sömmarna på det här plagget vilket gör att det har det där lilla extra. Att få dra på sig en sån här tröja en dag när inspirationen tryter måste ju vara det bästa man kan göra!

Skor 

Att ha ett par cowboy inspirerad skor denna säsongen känns lika självklart som att äga en jacka. En väldigt snygg och bra trend som går att matcha till allt. Dessa snygga boots finns i både svart och vitt och jag vill helst äga ett par i varje färg. En riktigt ball statement sko!

bästa köpen just nu

Tröja

Denna drömmen till tröja är 100% vegansk och hänger numera i min garderob. Jag kunde inte låta bli! En stor trend den här säsongen har varit uppklädda stickade tröjor, vilket är ett så bra plagg. Du kan nämligen klä upp dom till en finare middag eller klä ner dom för en dag på stan. Du bestämmer helt enkelt från dag till dag vilken typ utav plagg detta är. Ett så bra köp!

bästa köpen just nu

Tröja / Kappa

Man får aldrig nog utav plagg i jordnära färger! Fastnade för både den snygga toppen som är räfflad med krage, samt kappan i hudtandsmönster. Toppen tycker jag är skitsnygg att matcha till ett par vida byxor och kappan kan man ha till precis allting. Älskar plagg som går att kombinera i all oändlighet!

bästa köpen just nu

Tröja

Den här tröjan skriker Michaela! När det kommer till hur Michaela klär sig tycker jag att vi alla har något att lära av det. Hon lyckas nämligen alltid med att bära kläder som ger en oansträngd snygg look, och ser dessutom löjligt exklusiv ut på samma gång. Så kopiera hennes val för att lyckas med den eftertraktade stilen.

bästa köpen just nu

Hatt

Hatten som Michaela bär har vi kommit överens om att det kommer bli den nya versionen utav den omåttligt populära bucket haten. Efter att ha vant mig vid den något ovanliga formen på hatten tycker jag faktiskt att den är riktigt snygg. Jag tycker verkligen att hatten skriker lyx – hade känt mig som en riktigt rik person i den.

bästa köpen just nu

Tröja / Jeans

Vi får inte glömma bort att sätta lite färg på tillvaron i höst! Även om det är så lätt att hamna i en nästintill helsvart garderob så är det väldigt kul att bryta av den ibland. De vita byxorna är en stor trend i höst och likaså den ljusblå färgen hänger sig kvar från sommaren. Svårare än så behöver det inte vara att sätta lite färg på tillvaron!

bästa köpen just nu

Väska

När vi snubblade över den här väskan inne på Cos syntes nästan tårar i både mina och Michaelas ögon. Det är verkligen den perfekta höstväskan som alla borde unna sig. Trendigare än mixen utav teddy-tyg och pouch-modell blir det inte!

*

Vill du läsa mer om mode? Tryck här!