Monthly Picks: April

Bildkällor hänvisas längre ner i artikeln
Artikeln innehåller annonslänkar

Linda

Topp 1 / Topp 2 /Topp 3Topp 4 / Topp 5Bikini

Hej ljuvliga maj! Maj är nog faktiskt min favorit vår-månad. Även om jag är ner utav en höst person så tycker jag faktiskt att maj har något. Som ni ser i mitt kollage så är det mest söta toppar som svävar runt i mitt huvud just nu. Jag är besatt av att kombinera lösa jeans eller linnebyxor med just söta toppar och vill därför köpa alla jag ser. Tycker det är sån otroligt bra mix av avslappnat och uppstyrt i en den kombinationen. För övrigt är jag faktiskt fortfarande kvar i Marbella och njuter av solen. Men nu är det snart dags för mig att styra om skeppet mot Sverige. Ha världens bästa maj gänget!

Amanda

Ansiktsmask / Byxor / Tröja / Ansiktsolja / Mixer / Bok 1 / Bok 2 / Champagneglas

Maj är min favoritmånad, utan tvekan! Åh vad jag längtar efter att känna solen i ansiktet och gå långa skogspromenader. Träd som står i blom, doften av vår och solglasögon som gör comeback. Det ligger så himla mycket förväntan i luften i maj som bygger upp för den härligaste, bästa tiden på året. Och nu är vi här! Mmm.

Fanny

Klänning 1Klänning 2 / Klänning 3 / Blazer / Kjol / KlackarLoafers

Jag bönar och ber till alla vädergudar som finns att maj ska bjuda på stålande vårväder! Blir helt pirrig när jag tänker på alla knoppar och blommor som kommer slå ut under kommande månader, vi har verkligen en magisk tid framför oss och jag tänker njuta och suga upp varje litet vårtecken! I slutet på Maj ska jag på årets första bröllop så jag har har scannat alla hemsidor efter passande klänningar. Herregud vad mycket fina långklänningar det finns ute just nu, känner att maxi klänningar -och kjolar kommer bli mitt absolut bästa plagg under maj och juni!

Madelene

Bok 1 / Bok 2Jacka / Vas / Skor / Klänning

Älskade älskade maj! Jag har verkligen längtat efter dig. Jag tycker alltid att maj går så otroligt fort – vilket betyder att det snart är juni och officiellt sommar! Den tanken ger mig ett otroligt pirr i hela kroppen och det enda jag kan tänka på är att jag snart kommer gå runt med bara ben i solen. Min målsättning den här månaden är att verkligen ägna tid åt att varva ner, njuta av den magiska vårsolen (förhoppningsvis får vi mycket av den) och läsa böcker som både inspirerar och lär mig nya saker. Dom två ni ser i mitt kollage står absolut högst upp på önskelistan just nu!

 

Missade du förra månadens Monthly Picks? Klicka här!

 

Bildkällor:

Bild 2 (@tesshell)
Bild 3 (@tesshell)
Bild 5 (@hmhome)
Bild 6 (produktbild)