50 grymma julklappstips till alla kvinnor i ditt liv

Bild: Erica Marsland Huynh via Unsplash
Artikeln innehåller annonslänkar

Tiden av generositet är här, och allt vi vill är att skämma bort nära och kära med de perfekta klapparna. Det är dock oftast lättare sagt än gjort att shoppa åt någon annan. För det är så lätt att tappa bort sig (och den man handlar till) i både tidspress, prestationsångest och budget. Lägg till en nypa stress på det där så har du receptet på vad som lätt händer när klapparna ska inhandlas. Vi vill hjälpa dig på traven och ta bort lite utav det där jobbiga med att handla julklappar. Därför har vi samlat ihop våra bästa julklappstips till alla kvinnor du kan tänkas ha i ditt liv. Den trendiga, den mysiga, den sportiga, den som har allt, den som älskar tech – ja här kan du hitta både hårda och mjuka klappar.

Glöm inte bort att välgörenhet i alla dess former är superbra julklappar och fungerar till alla typer utav människor. Fundera över vad personen du vill ge klappen till har för hjärtefråga och gå sedan till den organisationens hemsida. Nästan alla företag har någon form utav presentkort eller värdebevis som man kan ge bort. God jul!

Till den trendiga

1. Blus / 2. Väska3. Doftljus / 4. Handtvål / 5. Stövlar / 6. Klänning / 7. Parfym8. Scarf 

Till den trendiga eller till den som bryr sig mycket om vad den har på sig uppskattas ofta mjuka klappar. Vill du hellre ge något som inte är gjort utav tyg så kan du antingen ta en titt på Instagram eller i denna giftguiden. Skönhetsprodukter som har fått extra genomslag på sociala medier blir ofta väldigt uppskattade att få. Just nu snackas det mycket om Aésop, Jo Malone och Loewe. Hett julklappstips till alla unga tjejer!

Till den mysiga

1. Hårinpackning / 2. Filt / 3. Byxor / 4. Tofflor / 5. Lampa / 6. Tröja / 7. Vantar8. Doftljus9. Ring

Vi alla känner någon person som har trivts ganska bra med att jobba hemifrån och att det sociala livet har stått på paus ett tag. Personen som älskar att bara vara hemma och som uppskattar mys blir ofta glad av presenter som gör det extra härligt att strosa runt hemma. Det kan vara allt ifrån en fin lampa till ett par snygga tofflor eller en härlig kräm. I detta kollaget finns allt för den mysiga.

Till den sportiga

julklappstips

 

1. Yogamatta / 2.Tröja / 3. Vattenflaska / 4. Topp / 5. Magnesium / 6. Skor / 7. Bok / 8. Blender / 9. Tights

Behöver du julklappstips till tjejen som alltid är mellan två träningspass? Då passar något ur detta kollaget som handen i handsken. Skäm bort personen med en snygg yogamatta eller varför inte köpa en blender som även går att göra juice i? Till den sportiga är det lätt att hitta både stora, små, billiga och dyra klappar. Här är det bara fantasin som sätter gränserna!

Till den som har allt

julklappstips

1. Hår kit / 2. Parfymhållare / 3. Body Scrub / 4. Necessär / 5. Travel kit / 6. Vas7. Halsduk / 8. Nyckelring9. Tavla

Personen som har allt… eller som köper allt hon önskar sig i samma sekund som hon märker att hon vill ha något. En minst sagt svår person att köpa julklappar till. Dock finns det områden där dom flesta faktiskt kan uppdatera sig eller önska sig något. En snygg necessär, ett reskit eller en parfymhållare är perfekta presenter för den som har allt. Ytterligare ett julklappstips till denna svåra person är att köra på inredningskortet, vi vet väl alla att man alltid behöver något till hemmet.

Till den som älskar tech

julklappstips

1. Netflix prenumeration / 2. Polaroidkamera / 3. Trådlös laddare / 4. Prenumeration apple TV + / 5. Nyckelring med betalfunktion / 6. Trådlös locktång / 7. Pulsklocka8. Airpodfodral / 9. Mobilskal

Vi lever i en värld full av teknik, och de flesta av oss tror jag faktiskt hade blivit glada av något i detta kollaget. Varför inte vara först på bollen och ge bort en snygg nyckelring med betalfunktion till din kusin? Eller köpa en apple tv + prenumeration till vännen som redan har sett alla serier på Netflix. En teknikpryl kommer garanterat att bli den mest använda julklappen på hela året, så här kan man tjäna pluspoäng hos vem som helst!

*
Vill du ha fler julklappstips? Klicka här!