Monthly Picks: December

Artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

 

Klackar / Boots / Boots / Örhängen / Kjol / Skjorta / Jacka

Vi är mitt i den värsta vintern – och den bästa festsäsongen. Jag satsar på varmt och snyggt – kvalitetsplagg som håller i många år men ändå känns riktigt piffiga. Precis sånt här vill jag investera i när det kommer till garderoben! Det är så lätt hänt att man ramlar in i fast fashion-spåret med en paljettklänning som känns rolig bara på nyårsafton för att det är just nyårsafton, och sen hamnar den längst in i garderoben. I år tänker jag annorlunda! Vad satsar du på till nyårsafton?

 

Linda

 

Jacka / Jeans / Skor / Solglasögon / Tröja / Pyjamas

God jul och gott nytt år! Jag har just firat jul i alperna och känner mig renad inifrån av den friska luften där. La för övrig en del tid i år på att få till en perfekt alp-outfit. Slöseri med tid kanske vissa tycker då, men jag tror faktiskt att jag hade mycket roligare iförd mina perfekt koordinerade outfits. Vad känner vi för nytt år då? Ganska skönt om ni frågar mig. Jag är riktigt svag för nystarter och känslan av att börja om på nytt. Något jag kommer att göra annorlunda detta året är dock att inte gå in för nystart stenhårt i januari. Jag vill låta den här nystarten växa in i mig och utforma bra vanor snarare än att tvinga fram något för sakens skull. Kram på er!

 

Amanda

 

Topp / Byxor / Kofta / Body Brush / Moisture Mask / Doftljus refill / Toner

Tänk att vi snart är inne i 2023!? Jag är otroligt förväntansfull och nyfiken på vad det här året har att erbjuda. En ny vardag väntar med två barn på förskola och kanske störst av allt: flytt från vår lilla lägenhet i Stockholm till HUS i Småland. Känns liksom spännande att vi snart har en helt ny vardag! Utöver dessa milstolpar hoppas jag på ett år med mycket kärlek, gemenskap och balans i livspusslet. Vad önskar ni er av 2023?

 

Julia

 

Kjol / Tröja / Örhängen / Ring / Klänning / Jeans / Topp / Stövlar

2023, hörni. Hur kan det redan vara 2023? Är det bara jag som är i chock? Det blir vårt allas år, det är jag helt säker på. Jag älskar första veckan på januari, alla är så taggade på det nya året med känslor och hopp om att allt kan hända. Ett av mina nyårslöften i år är att ha så kul som möjligt, och inte låta känslan försvinna. Här kommer min önskelista som jag vill lysa upp januari med!

 

Fanny

 

Klänning / Byxor / Väska / Ljuslyktor / Stövlar / Kjol / Tröja / Skjorta

Tack 2022! Mitt mål förra året var att skapa bra rutiner och lägga fokus på att ta hand om mig själv och omge mig av människor som får mig att må bra, och för en gångs skull kan jag säga att jag lyckats hålla ett nyårslöfte! Det känns därför extra bra att kliva in i ett nytt år, jag har all tro på att 2023 kommer innehålla en massa roliga och spännande saker!