SHOPPA ARTIKEL

Monthly Picks: Februari

Orkar du inte scrolla igenom allt? Tryck på “SHOPPA ARTIKEL” längst ner i vänster hörn för att komma direkt till shoppen och se vad vi tipsar om!
Monthly Picks innehåller annonslänkar.

*

Emelie

Matta, doftljus, örhängen, halsband, ring, tan drops, väska, jacka, scarf

Några dagar med sol och man går redan och tänker att våren är runt hörnet. Är det inte typiskt? Men vi går åt rätt håll iallafall! För att få tiden att gå snabbare bunkrar jag upp inför våren. Nya örhängen som solen kan reflekteras i när den väl tittar fram och härliga accessoarer som kommer till användning efter att den tjocka jackan fått flytta ner i källaren igen. Eftersom att jag spenderar fler timmar inne såhär års passar jag även på att uppdatera här hemma också. Kommer nog att klicka hem denna matta jag suktat efter ett tag.

Michaela

Lampa, påslakan, bakbok, spegelhandduk, doftljus, kruka, vägglampa

Jag är sååå sugen på att göra om lite hemma, vilket resulterar i att alla Pinterest-mappar jag fyller och sajter jag fönstershoppar på innehåller inredning av något slag. Jag vill få till den där sista touchen i hemmet och efter fyra år med samma stil är jag sugen på förändring. Samtliga ting ovan hade passat perfekt i vårt hem! Ut med det gamla – in med det nya! I måttlig dos såklart. Jag ska sälja av lite gamla möbler som vi har tröttnat på, så får vi se om det finns utrymme för att inhandla lite nytt!

Louise

Träningstights, mixer, vattenflaska, brow gel, Foreo, skjorta

Det har kommit in några nya favoriter den senaste tiden! Min älskade ögonbrynsgel från Glossier fick sig en utmanare i Benefit Gimme Brow (och ännu en, men det kommer senare). Bara det var omtumlande. Jag hittade den perfekta oversize-skjortan från Filippa K på rea. Min Nutribullet som jag beställde under julen kom fram och jag vill aldrig ha något annat? Den är så enkel, det känns som att jag är på ett set av TV-shop varje gång jag använder den. Ska börja mixa pestos och hummus! Mina leggings är äldre men är med för alla borde ha ett par no-cameltoe-leggings i sin garderob – jag kan dra upp dem till brösten utan minsta hint av klövar!

Tess

Jacka, byxor, ansiktsmask, väska, ljus, tröja, sandaler

Februari kommer att betyda relax för mig, vilket också påverkar min önskelista. Gärna bekväma plagg (för ovanlighetensskull!) i dova toner att gå runt i hemma, men även mysiga material både på kappa och väska. Denna natt-mask för ansiktet har totalt överraskat mig, nu kan jag inte sova en natt utan den. Känner mig maximalt redo för operation ta hand om mig själv!