Monthly Picks: Juni

Den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Väska / Klänning / Skor / Klänning / Skjorta / Byxor

Juni och sommar – välkommen! Nu gäller det bara att börja leverera lite fint väder också. I sommar vill jag bada, sitta på uteserveringar, äta glass och känna mig ursnygg. Jag vill klä mig i svala klänningar, linne, öppna skor och fina väskor. Så nu håller vi våra tummar hörrni, för att vädret inte ska svika oss. Ha världens bästa juni!

Linda

Väst / Byxor / Keps / Skor / Baddräkt / Klänning

Sommartider hej, hej, sommartider… och den här månaden är jag med och gästspelar i en utav mina favorit-artiklar, monthly picks! Om jag får säga en sanningens ord om sommarstilen den här sommaren så vill jag nästa hoppa upp och ner samtidigt som jag säger det. Sommarens mode är så galet snyggt att jag faktiskt vill hoppas på att säsongen aldrig tar slut, alternativt att samma trender kommer igen nästa sommar. Tidigare i vår skrev jag en artikel om västen och dess storslagna entre in på modescenen och jag ska erkänna en sak, den är fortfarande min stora favorit. Tycker faktiskt att plagget i sig är genialiskt. Så lätt att klä ner med en linnebyxa och sandaler, eller klä upp till en kostymbyxa och klackar. Har precis införskaffat mig västen från Massimo Dutti här ovan, och jag tror att ni fattar att jag kommer inte ta av mig den här i sommar. Just nu befinner jag mig dock på Island och här måste jag erkänna att västen är besegrad. Med 12 grader och blåst kvalar den inte in som en staple. Hoppas att ni får världens bästa sommar, på återseende <3

Julia

Monthly picks

Hårvård / Klänning grön / Klänning / Skor / Solglasögon / Väska

Men äntligen, nu är det SOMMAR! I alla fall över 15 grader och inte snöstorm, det gäller att vara tacksam för det lilla. Den här månaden vill jag gärna hoppa i den gröna klänningen på bilden varje dag. Förutom det så är jag också på jakt efter ett par perfekta solglasögon. Vad tycker ni om dessa? Jag tror faktiskt att jag älskar dom! Vad vill ni ha på er i juni?

Caroline

Topp / Byxor / Sandaler / Bok / Bronzer / Kofta / Solglasögon

Juni – äntligen och förhoppningsvis lite ordentlig sommar på väg! Min start på denna årstid kommer mestadels spenderas i stan, så månadens val blir detaljer som gör sig lika väl framför datorn som till en solig uteservering. Är kanske inte den som blommar ut i färg bara för att värmen stiger, men som jag längtar efter svala material, sandaler och i svenskt manér något stickat om axlarna till kvällen. Planerar även att hugga tag i boken ovan denna månad – av samma författaren till min all time-favvo, Ett litet liv!
*
Missade du förra månadens Monthly Picks? Klicka här!