Perfekta smycken att ge bort till mors dag

Foto av Adrianna Calvo från Pexels
Artikeln innehåller annonslänkar

Carrie Bradshaw sa det först “a girl can never have enough jewelry” och jag är beredd att hålla med! Nu när mors dag väntar runt hörnet kan det vara en god idé att leva efter det mottot. Butikerna svämmar dessutom över av fina vårnyheter, allt ifrån ringar till halsband och armband.

Kollar man på trendradarn så verkar stora smycken vara ett vinnande koncept, men även klassiska och nätta modeller går hem i vår. Ge din mamma en present att använda i år efter år och skäm bort henne med ett riktigt fint smycke! Här kommer ett helt gäng fina alternativ i alla prisklasser.

Ringar

Ringar får ofta vara en del utav livets viktigaste stunder, och dom varar dessutom en livslängd. Därför är en ring den perfekta presenten till människan som satte dig på jorden. För den klassiska personen hade jag satsat på ring nummer två från vänster, den är stilfull och elegant. För den trendsäkra personen är ring nummer fyra en given morsdagpresent!

Silvrig ring / Guldig ring / Ring i silver med stenar / Guldig ring kedja

Halsband

En present som gör vem som helst glad. Det finns oändligt många olika stilar på halsband och det finns verkligen något för alla här. Pärlor är väldigt trendigt i vår och sommar, men vill du hålla det mer klassiskt skulle jag satsa på det guldiga halsbandet med berlock (andra från vänster)!

Pärlhalsband / Guldigt halsband med berlock / Silvrigt halsband med berlock / Guldigt halsbband

Örhängen

Örhängen är det enklaste sättet att bära för en person som annars inte känner sig helt bekväm med smycken. Köp ett par mindre och märk hur personen sträcker lite på sig med ett par diskreta pärlor i öronen. Köper du present till någon som är mer van vid smycken så behöver du inte vara rädd att ta i – i sommar får örhängena gärna vara stora!

Örhänge i guld / Silvriga örhängen /Örhängen med pärla / Silvriga örhängen

Armband

Att ge bort ett armband i present på mors dag är en klassisk och bra gåva! Ett armband är ett sånt typiskt smycke man sällan köper till sig själv, vilket gör det så mycket mer uppskattat att få. Ett armband är också bra för den som inte vanligtvis bär smycken, då det inte drar så mycket uppmärksamhet till sig!

Silvrigt armband / Guldigt armband / Silvrigt armband / Guldigt armband

*

Vill du ha fler förslag på morsdagpresent? Klicka här!